De vermisten

De vermisten - Emma Rowley | Fthsonline.com

...De politie zoekt getuigen. Dossiers, cold cases, vermiste volwassenen, vermiste kinderen ... De vermisten gemist? Start met kijken op NPO Start ... . De vermisten en de doden, de nieuwste en negende thriller met Logan McRae als hoofdpersonage, speelt zich net als zijn voorgaande boeken af in Aberdeen, de stad waar de auteur is opgegroeid. Nadat brigadier Logan McRae een moordenaar gearresteerd heeft, wordt hij bij de geüniformeerde regiopolitie geplaatst. Help de achterblijvers, en ook de politie, om onderstaande personen terug te vinden. Hebt u informatie over een vermist persoon, vul dan het formulier in dat bij de zaak h ... bol.com | Gebed voor de vermisten, Jennifer Clement ... ... . Hebt u informatie over een vermist persoon, vul dan het formulier in dat bij de zaak hoort. Gebed voor de vermisten is geen klaagzang, geen verzoek om meelij. Het is een spiegel, en een doorkijkje naar een wereld die ver van de onze staat. En uiteindelijk om veerkracht en hoop. De hoop dat voor iedere nieuwe generatie de wereld een beetje mooier is en de sinaasappelbloesem weer iets sterker ruikt. De Grieks-Cypriotische Rania en Gulbana, een jonge archeologe en een patholoog, werken samen met andere jongeren uit zowel het Turkse als het Griekse gebied bij het opgraven en identificeren van vermisten uit de burgeroorlog van 45 jaar geleden. Ze zien hun werk als het begin van een mogelijke verzoening. Juist door het verleden bloot te leggen, hopen ze het eiland een betere toekomst te bezorgen. De bloedstollende thriller De vermisten van Emma Rowley gaat over de nachtmerrie van iedere moeder. Kate krijgt haar vermiste dochter aan de telefoon, maar weet niet waar ze is. De bloedstollende thriller Dode lijn van Emma Rowley gaat over de nachtmerrie van i...

INFORMATIE

AUTEUR
Emma Rowley
DIMENSIE
11,21 MB
BESTANDSNAAM
De vermisten.pdf

OMSCHRIJVING

De bloedstollende thriller De Vermisten van Emma Rowley gaat over de nachtmerrie van iedere moeder. Kate krijgt haar vermiste dochter aan de telefoon, maar weet niet waar ze is.Kate werkt als vrijwilliger voor een hulplijn voor vermiste jonge mensen die weggelopen zijn van huis. Kate kan hun boodschap doorgeven aan hun familie, zonder te onthullen waar ze zijn. Op een avond krijgt ze een telefoontje van iemand die klinkt als haar eigen dochter Sophie, die al lange tijd vermist is en van wie elk spoor ontbreekt. De verbinding is heel slecht. Ze hoort dat de jonge vrouw bang is, en niet veilig. Kate is vastbesloten om haar dochter op te sporen, maar iedereen om haar heen denkt dat ze spoken ziet. Kate moet alles op alles zetten om haar vermiste dochter terug te vinden.

Wil je het boek lezen?De vermisten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Rowley. Lezen De vermisten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN