Een waanzinnige reis - een tijdreis door het zestiende-eeuwse twenthe

Een waanzinnige reis - een tijdreis door het zestiende-eeuwse twenthe - Aart AndrÉ | Fthsonline.com

...lart valt in een zandtrechter van de blootgelegde funderingen van Huys Hengelo ... Download PDF Promille ... . Hij komt weer bij bewustzijn in een gangenstelsel van het huis. Hij verneemt dat hij precies 400 jaar is teruggevallen in de tijd. De Tachtigjarige oorlog is heftig in Twenthe. Een waanzinnige reis. Een tijdreis door het zestiende-eeuwse Twenthe. Samenvatting. Zaterdag 20 mei 1995. Allart valt in een zandtrechter van de blootgelegde funderingen van Huys Hengelo. Hij komt weer bij bewustzijn in een gangenstelsel van het huis. Hij verneemt ... bol.com | Waanzinnig!, M. Stillings | 9789037827439 | Boeken ... . Hij komt weer bij bewustzijn in een gangenstelsel van het huis. Hij verneemt dat hij precies 400 jaar is teruggevallen in de tijd. Een waanzinnige reis - Een tijdreis door het zestiende-eeuwse Twenthe - Aart André Waanzinnig!. Tabitha March kan, door een simpele aanraking, ... Tabitha March kan, door een simpele aanraking, andermans dromen meebeleven. ... Een waanzinnige reis - een tijdreis door het zestiende-eeuwse twenthe (0) 21,50. Helena Rentmeester; Pont Du Gard (6) 19,50. Reggie Baay; Lezing 'Een waanzinnige reis' door Aart André. Datum Donderdag 19 september Aanvang 19:30 uur Toegang € 5,00 (donateurs € 2,50) Locatie Auditorium, Museum Hengelo - Beekstraat 51 De in Hengelo geboren schrijver Aart André vertelt over zijn debuutroman. Onlangs werd in het Auditorium van Museum Hengelo de debuutroman 'Een waanzinnige resis' van de Hengelose auteur Aart André ... Boekscout is een uitgeverij. We zijn gek op boeken en we ruimen ook graag een plaatsje in voor dat...

INFORMATIE

AUTEUR
Aart AndrÉ
DIMENSIE
10,86 MB
BESTANDSNAAM
Een waanzinnige reis - een tijdreis door het zestiende-eeuwse twenthe.pdf

OMSCHRIJVING

Zaterdag 20 mei 1995. Allart valt in een zandtrechter van de blootgelegde funderingen van Huys Hengelo. Hij komt weer bij bewustzijn in een gangenstelsel van het huis. Hij verneemt dat hij precies 400 jaar is teruggevallen in de tijd. De Tachtigjarige oorlog is heftig in Twenthe. Hij maakt vrienden in het dorp Hengelo. Op zijn gedwongen reis komt hij in de zestiende-eeuwse stad Delden, in het bezette Enschede en in het naburige dorpje Beckum. Daar moet hij vechten en ontdekt de betovering van de luitmuziek. Of is het de bespeelster? Na de aanslag op zijn nieuwe liefde, is hij vast besloten om de moordenaar te pakken. Maar is dat wel zo verstandig? Een waanzinnige reis is een verhaal vol avontuur, tweestrijd, muziek en liefde.

Wil je het boek lezen?Een waanzinnige reis - een tijdreis door het zestiende-eeuwse twenthe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aart AndrÉ. Lezen Een waanzinnige reis - een tijdreis door het zestiende-eeuwse twenthe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN