Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven

Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven - Morya | Fthsonline.com

...d, omgaan met mensen, gevoelens en gedachten, genezend werk, therapeut zijn en hoe je van het leven kan ... Het overvloedige leven | Boeken ... ... Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven Morya Wijsheid 9: Het overvloedige leven Geert Crevits & Morya . Meester Morya zegt: "Deze aarde is een leerschool. Op de aarde ontwaak je uit de onwetendheid om weten ... Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven PDF Download ... ... . Meester Morya zegt: "Deze aarde is een leerschool. Op de aarde ontwaak je uit de onwetendheid om wetend te worden en wijsheid te verkrijgen, doordat je met liefde durft te kijken en vanuit liefde durft te handelen. ... De ''Morya Wijsheid'' boeken maken deel uit van een reeks, maar kunnen zonder problemen elk op zich gelezen worden. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org . In ''In het centrum van je leven staan'' vind je de volgende hoofdstukken: De bloei van het innerlijke leven Spirituele groepen De kracht van de stilte Morya Wijsheid 1 - Bewust handelen (Hardcover). Meester Morya zegt:''Het leven is eeuwig. Het was, het is en het zal zijn, en daarmee bedoel Ik: jouw... Want het hele leven is een gebed, het is één zoeken naar God.'' Wanneer Morya spreekt over het Goddelijke, spreekt hij uit ervaring. Meester Morya is iemand die de weg naar God volledig bewandeld heeft en nu de wijsheid die hij op die weg ontvangen en ervaren heeft, wil delen met de mensheid. Het overvloedige leven (Wijsheid, Band 9) | Morya, Geert Crevits | ISBN: 97...

INFORMATIE

AUTEUR
Morya
DIMENSIE
11,15 MB
BESTANDSNAAM
Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven.pdf

OMSCHRIJVING

Meester Morya zegt:''Deze aarde is een leerschool.Op de aarde ontwaak je uit de onwetendheid om wetend te worden en wijsheid te verkrijgen, doordat je met liefde durft te kijken en vanuit liefde durft te handelen. Van daaruit krijg je meer en meer begrip voor jezelf en voor de andere mensen.Er zijn zoveel krachten aanwezig op deze aarde die een betekenis hebben voor de mens om hem te helpen oriënteren. Wanneer je je hier bewust van wordt, kan je niet meer eenzaam zijn. Dan kom je in een overvloedig leven terecht en ontdek je de Christuskracht. Want de Christus is het overvloedige leven. Het is dat wat zonder einde is en voortdurend vernieuwend werkt.''Morya geeft niet alleen verhelderende inzichten in de grote mechanismen van het leven en de wereld, hij biedt ook steeds praktische raadgevingen die je kan toepassen in je eigen leven om vooruit te kunnen. Hij drukt op het belang van waarden zoals liefde, eerlijkheid, stilte, openheid, redelijkheid, daadkracht, en geeft ook achtergrond over wat waarden zoals deze teweegbrengen in je leven en waarom en hoe ze dit doen. Een mens heeft zeer veel mogelijkheden die verborgen liggen in zichzelf. Als je beseft dat ze er zijn en als je deze krachten kan gebruiken om het juiste te doen in je leven, dan vind je de vreugde in jezelf en deze vreugde brengt je steeds vooruit.De boeken van Morya zijn steeds fascinerend, verrassend en verfrissend en nodigen je uit om aan de slag te gaan met spiritualiteit in je leven.De ''Morya Wijsheid'' boeken maken deel uit van een reeks, maar kunnen zonder problemen elk op zich gelezen worden. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .In ''Het overvloedige leven'' vind je de volgende hoofdstukken:Kunstenaars van het levenEen open visieHet enge uiterlijke leven en het ruime innerlijke levenEr zijn geen grenzen aan je bewustzijnDe mens is groter dan welke tegenstelling ookDe innerlijke schoonheidKiezen voor het goede is kiezen voor de zielJezelf uitdrukken om jezelf te kunnen begrijpenKrachten verzamelen om vooruit te kunnenDoorstoten tot je diepste verlangensDe aarde is een schakel binnen een geheel van evolutiesDe werkelijke geboorteERRATUM in dit boek: blz. 78, lijn 20: ''... maar doe dit zonder spanning'' (niet: onder spanning)

Wil je het boek lezen?Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Morya. Lezen Morya Wijsheid 9 - Het overvloedige leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN