Oude dozen

Oude dozen - Marja Vuijsje | Fthsonline.com

... en 'De schaamte voorbij' van Anja Meulenbelt ... Jantje en de oude dozen - Meer dan 6000 Moppen ... . Achter die boeken doemt de cultuur op van jongeren die vonden dat alles anders moest. Een deel ... BEDR = Deze dozen zijn reeds bedrukt met een logo of een productomschrijving of een firma-naam. GEBR = Deze kartonnen dozen zijn al een keer gebruikt en kunnen gebruikssporen bevatten zoals taperesten. Disclaimer: De informatie en foto's op deze website zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. 196 zoekertjes voor oude blikken dozen in V ... Atlas Contact Oude dozen - Marja Vuijsje : Atlas Contact ... . 196 zoekertjes voor oude blikken dozen in Verzamelen. Kopen en verkopen op 2dehands 2 oude decoratieve blikken dozen - € 3 per stuk 2 oude blikken dozen : - oranje met bloemenmotieven l. 25,5 Cm - br. 16,50 Cm - h. 12 Cm - blik met rode rozen : l. 30 Cm - br. 20 Gebruikt Ophalen of Verzenden Brocante webwinkel Ald & Nij (Oud & Nieuw) voor landelijk wonen in Noord-Friesland heeft mooie betaalbare vintage, retro, oude en antieke woondecoratie en curiosa in diverse stijlen om een huis gezellig en sfeervol in te richten. 'Oude dozen' is autobiografie, lees- en sociale geschiedenis ineen. Met haar zo bekende scherpzinnige en ironische blik kijkt Marja Vuijsje terug op de Tweede Feministische Golf, haar eigen leven en dat van de min of meer feministische vriendinnengroep die toen gevormd werd. Lever uw oude dozen in. Oproep: nieuwe en gebruikte dozen gezocht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inkoopplaatsen . die ons kunnen helpen aan gebruikte dozen en restpartijen nieuwe dozen. De vergoeding is zeer aantrekkelijk! Neem contact op. Bel nu. Dozenhandel Brabant Swaardvenstraat 47 Het idee van 'Oude dozen' is ontstaan toen het Marja Vuijsje begon op te vallen hoe vaak ze afgedankte feministische boeken in oude dozen langs de weg zag staan. Die afgedankte boeken zijn bijvoorbeeld 'De tweede sekse' van Simone de Beauvoir, en 'De schaamte voorbij' van Anja Meulenbelt. Achter die boeken doemt de cultuur op van jongeren die vonden dat alles anders moest. Het idee van 'Oude dozen' is ontstaan toen het Marja Vuijsje begon op te vallen hoe vaak ze afgedankte feministische boeken in oude dozen langs de weg zag staan. Die afgedankte boeken zijn bijvoorbeeld 'De tweede sekse' van Simone de Beauvoir, en 'De schaamte voorbij' van Anja Meulenbelt. Achter die boeken doemt de cultuur op van jongeren die vonden dat alles anders moest....

INFORMATIE

AUTEUR
Marja Vuijsje
DIMENSIE
6,19 MB
BESTANDSNAAM
Oude dozen.pdf

OMSCHRIJVING

Het idee van "Oude dozen' is ontstaan toen het Marja Vuijsje begon op te vallen hoe vaak ze afgedankte feministische boeken in oude dozen langs de weg zag staan. Die afgedankte boeken zijn bijvoorbeeld "De tweede sekse' van Simone de Beauvoir, en "De schaamte voorbij' van Anja Meulenbelt. Achter die boeken doemt de cultuur op van jongeren die vonden dat alles anders moest. Een deel van de naoorlogse generatie wilde af van de braafheid van hun vaders en moeders. Ze vormden een tegenbeweging die onder meer het christendom, de sekseongelijkheid, Amerika, het kapitalisme en truttige ouders aanklaagde. "Oude dozen' is autobiografie, lees- en sociale geschiedenis ineen. Met haar zo bekende scherpzinnige en ironische blik kijkt Marja Vuijsje terug op de Tweede Feministische Golf, haar eigen leven en dat van de min of meer feministische vriendinnengroep die toen gevormd werd.

Wil je het boek lezen?Oude dozen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Vuijsje. Lezen Oude dozen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN