Tribunaal

Tribunaal - Andre Georgi | Fthsonline.com

...erto Salazar zal in november voor een hoorzitting verschijnen bij het internationaal sporttribunaal CAS ... tribunaal - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . Een plek voor jong en oud om neer te strijken en zich direct thuis te voelen in een ongedwongen omgeving. Café Tribunal laat haar stamgasten, levensgenieters en passanten dagelijks van vroeg tot laat genieten van de echte Maastrichtse gezelligheid. Nu het tribunaal zijn deuren sluit, gaan ook de zalen dicht waar al die gruwelijke details in verschillende talen werden verteld. Het Joegoslavietribunaal in cijfers: 161 mensen aangeklaagd . Het Tribunaal veroordeelde hem onder me ... Betekenis Tribunaal ... . Het Joegoslavietribunaal in cijfers: 161 mensen aangeklaagd . Het Tribunaal veroordeelde hem onder meer voor moord en verkrachting. Het was de allerlaatste zitting van het Joegoslaviëtribunaal, dat sinds 1993 bestaat. Volgende maand gaat het dicht. Islamitische Staat: Nederland pleit voor een internationaal tribunaal voor IS-strijders. De volkenrechtelijk adviseur van Buitenlandse Zaken ziet vooral juridische obstakels. Een tribunaal is een gerechtshof De term tribunaal wordt vooral gebruikt wanneer het gaat om een internationaal gerechtshof. Het Joegoslavië\ë-tribunaal is waarschijnlijk het meest bekende t [..] Betekenis 'tribunaal' Je hebt gezocht op het woord: tribunaal. tri·bu·n aa l ( het ; o ; meervoud: tribunalen ) 1 speciale rechtbank , bv. voor berechting van oorlogsmisdadigers Vertalingen van 'tribunaal' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. KILLERS: € 3,60: MADNESS: € 4,80: Apekop: Dropshot, Pisang Ambon: Alien Brain: Bailey's, Peachtree, Blue Curacao, Grenadine: Appeltaartje: 43, Vodka, Appelsap ... Tribunaal. Een oorlogsmisdadiger wordt vrijgesproken: wie durft tegen hem te getuigen?Jasna Brandic zoekt een kroon getuige in de zaak tegen een zware... ↑tribunaal" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3 ↑ tribunaal op website: Etymologiebank.nl ↑ Woordenboek der Nederlandsche taal (1864-2001). ↑ www.nu.nl ↑ Weblink bron Gearchiveerde versie "Word Prevalence Values" op ugent.be Toen het tribunaal begin november 1948 zijn laatste zitting hield, waren er 27 verdachten berecht en 419 getuigen gehoord. Het gedrukte vonnis telde ruim elfhonderd pagina's. Het complete proces-verbaal omvatte juist geen vijftigduizend bladzijden. De filmopnamen van het tribunaal bestonden uit dertigduizend rollen. Organisatie Het tribunaal is gevestigd aan het Churchillplein in Den Haag. In november 1993 begonnen de werkzaamhe...

INFORMATIE

AUTEUR
Andre Georgi
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
Tribunaal.pdf

OMSCHRIJVING

Het Haagse oorlogstribunaal stelt de Servische oorlogsmisdadiger Kovac terecht, die de dood van duizenden mensen op zijn geweten heeft. Jasna Brandic, belast met de zware taak om de getuigen naar Den Haag te brengen, heeft een kroongetuige die kan bewijzen dat Kovac een massamoordenaar is. Maar als de dag van de hoorzitting is aangebroken, wordt de man vermoord. Zonder deze getuige is de Jasna's zaak tegen Kovac kansloos. Tot een ultieme kans zich aandient: een van Kovacs intimi is bereid om te getuigen. Het grote probleem is dat hij zich in Belgrado bevindt, en dat Kovacs moorddadige vrienden hem niet zullen laten gaan. Jasna reist voor een ultieme poging af naar Servië en moet alles op alles zetten om haar persoonlijke betrokkenheid deze zaak niet te laten frustreren.

Wil je het boek lezen?Tribunaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andre Georgi. Lezen Tribunaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN