Vals Spel

Vals Spel - Geert Fokkens | Fthsonline.com

...it spel weinig twijfel dat er sprake moest zijn van vals spel ... Vals spel | Leesfeest ... . Boekverslag - Vals Spel, Mirjam Mous Fin is 16 jaar en oud en gaat op vakantie naar Spanje, waar zijn broer een bekend model is. Ze zouden samen de bergen intrekken. Maar als blijkt dat zijn broer aan het werk moet en Fin zich stierlijk verveelt, besluit hij zelfstandig Spanje in te trekken. Geschreven bij Vals spel. De zoveelste topper van Coben die ik heb gelezen, echter wel mijn kennismaking met Myron Bolitar, het vaste personage van Coben. Dit is het eerste boek met Bolitar erin en verscheen nooit ... Mirjam Mous - Vals spel - Ik vind lezen leuk ... . Dit is het eerste boek met Bolitar erin en verscheen nooit eerder in Nederlandse vertaling, maar nu is het er! En wat een goed boek is dit! Vals spel is een Nederlandstalige thriller geschreven door Mirjam Mous.Het boek wordt sinds april 2013 uitgegeven door Van Holkema & Warendorf.. Samenvatting. Het boek gaat over het hoofdpersonage genaamd Fin van Toor. Fin ging naar Spanje om met zijn broer te gaan wandelen. Titel: Vals spel Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf Jaartal: 2010 Bladzijden: 272 Genre: detective Leeftijd: 12+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Of leen het boek bij de bibliotheek in Nederland of in België Vals spel. Fin zit in een Spaanse politiecel. Hij wordt verdacht van moord. In het begin maakt hij zich nog niet echt zorgen. Valerie komt hem vast snel helpen. Fin heeft haar tijdens het backpacken ontmoet en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Val spreekt Spaans en is zijn tolk. Ze hoeft alleen maar even tegen die agenten te zeggen dat Fin op het moment van de moord bij haar was en dan laten ... Vals spel. Sportagent Myron Bolitar staat op het punt een grote slag te slaan. Net als Christian Steele, een rijzende ster in het American football en een belangri...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Fokkens
DIMENSIE
5,18 MB
BESTANDSNAAM
Vals Spel.pdf

OMSCHRIJVING

De door een strafoverplaatsing in Westerlee terechtgekomen rijkspolitieman Douwe Rademaker krijgt te maken met fraude binnen de vleesverwerkingsindustrie. Het onderzoek krijgt een plotselinge dramatische wending. Een jongetje wordt op zijn fietsje aangereden en overleeft het niet. De dader is doorgereden. Douwe beseft dat hij opvalt binnen de gesloten gemeenschap en wordt geconfronteerd met roddels en vooroordelen over zijn relatie met Aaf, de vrouw van Berend de buschauffeur.

Wil je het boek lezen?Vals Spel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Fokkens. Lezen Vals Spel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN