Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg

Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg - Kate Ling | Fthsonline.com

...e ruimte. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar Eenzaam en extreem ver weg, het eerste boek in de Ventura Saga ... Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg door Kate Ling ... ... . In Eenzaam en extreem ver weg maken we kennis met Seren, die aan boord van het ruimteschip de Ventura woont. Eenzaam en extreem ver weg. Ventura-Saga #1. Auteur(s) Kate Ling Vertaler(s) Anne Marie Koper, Elsbeth Witt. NUR code(s) 285 Fictie 15+ Imprint(s) Moon Uitgever(s) Overamstel Uitgevers. Taal Nederlands Vers. datum 01/07/2016 NSTC ventura-saga i eenzaam en extreem ver weg. Kate Ling Eenzaam en ex ... Bureau ISBN - Eenzaam en extreem ver weg ... . Taal Nederlands Vers. datum 01/07/2016 NSTC ventura-saga i eenzaam en extreem ver weg. Kate Ling Eenzaam en extreem ver weg Ventura-saga i Vertaald door Anne Marie Koper en Elsbeth Witt. Oorspronkelijke titel: Th e Loneliness of Distant Beings Oorspronkelijk uitgegeven: Little, Brown Books for Young Readers, 2016 Ik vind het idee achter Eenzaam en extreem ver weg heel interessant. Seren is niet geboren op aarde, en zal ook nooit op een planeet wonen. De reis naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet duurt namelijk 350 jaar, en het schip is pas 84 jaar onderweg. Er vliegen witte vogels richting het sterrenstelsel. Midden in de afbeelding staat de titel van het boek: "Eenzaam en extreem ver weg". Bovenaan de cover staat "Ventura-saga 1" en links onder de naam van de schrijfster. Het geheel intrigeert. Ik geef de cover een 8 Eenzaam en extreem ver weg Kate Ling. Nederlands | Paperback € 21,99 + 43 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. ... Reeks: Ventura-saga; Nummer in reeks: 1 ; Afmetingen: 135 mm x 210 mm ... De 16-jarige Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Seren worstelt met de zin van het leven, haar familie en de liefde. Haar generatie werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Lees „Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg" door Kate Ling verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De 16-jarige Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties e... Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg | ISBN 9789048828821 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Eenzaam en extreem ver weg book. Read 256 reviews from the world's largest community f...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Ling
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg.pdf

OMSCHRIJVING

Lees hier de recensie over Eenzaam en extreem ver weg van Madelon De 16-jarige Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet.Seren worstelt met de zin van het leven, haar familie en de liefde. Haar generatie werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Haar leven speelt zich af aan boord van de Ventura, en iets anders zal ze nooit kennen. Tenminste... dat is de gedachte waarmee ze is opgevoed.

Wil je het boek lezen?Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Ling. Lezen Ventura-saga I: Eenzaam en extreem ver weg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN