Wijsheid voor leiders

Wijsheid voor leiders - Bill Hybels | Fthsonline.com

...d vraagt om karakter. Alle effectieve leiders hebben bepaalde kwaliteiten, beweegredenen en gewoonten waardoor ze verschil kunnen maken ... Boek: Wijsheid voor leiders - Springest ... . Praktische wijsheid voor leiders: Zes vaardigheden Leiderschap Een onderneming die alleen economische en geen maatschappelijke waarde creëert, redt het op den duur niet, stellen de Japanse hoogleraren Ikujiro Nonaka en Hirotaka Takeuchi. Het boek Wijsheid voor leiders, geschreven door Bill Hybels, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Wijsheid voor leiders is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Wijsheid ... Praktische wijsheid voor leiders: Zes vaardigheden ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Wijsheid voor leiders is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Wijsheid voor leiders PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Wijsheid voor leiders Goede leiders moeten volgens Trompenaars en Hampden-Turner dus vooral conceptueel hun mannetje staan. Leiderschap is hiermee iets anders dan management, het draaiend houden van bedrijfsprocessen. Een aardige bijkomstigheid is dat de auteurs leiderschap en passant koppelen aan senioriteit: leiderschap als een soort wijsheid die met de jaren komt. Als er iets is wat een leider nodig heeft, is het wijsheid. Zien wat achter de dingen zit. Weten wat je moet doen. Bill Hybels is een leider die zijn leergierigheid nooit is kwijtgeraakt. Hij zuigt kennis op, overal waar hij haar kan vinden. Tijdens zijn bijna 35-jarig leiderschap van de Willow Creek Community Church inmiddels een megakerk heeft hij zich ontwikkeld tot een leider voor leiders ... Als er iets is wat een leider nodig heeft, is het wijsheid. Zien wat achter de dingen zit. Weten wat je moet doen. Bill Hybels is een leider die zijn Tijdens zijn bijna 35-jarig leiderschap van de Willow Creek Community Church inmiddels een megakerk heeft hij zich ontwikkeld tot een leider voor leiders. In plaats van zijn kennis en wijsheid in een strak gestructureerd betoog te gieten, heeft hij met dit boek gekozen voor een verzameling van 76 inspirerend uitgewerkte waarheden voor leiders. Kerk voor Kids. In dit boek deelt Sue Miller haar aanstekelijke visie en inzichten die uitdagen om Promiseland direct in de praktijk... € 10,00 BEKIJK. ... Wijsheid voor leiders. Momenteel niet leverbaar. Auteur: Bill Hybels. Als er iets is wat een leider nodig... € 19,95 BEKIJK. MOVE. Wijsheid voor leiders van Bill Hybels en Gerrit Hoekstra voor €19.95 - Als er iets is wat een leider nodig heeft, is het wijsheid. Zien wat achter de dingen zit. Weten wat je moet doen. Bill Hybels is een leider die zijn leergierigheid nooit is kwijtgeraakt. Hij zuigt kennis ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bill Hybels
DIMENSIE
5,86 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid voor leiders.pdf

OMSCHRIJVING

Wijsheid voor leiders 1e druk is een boek van Bill Hybels uitgegeven bij Gideon, Stichting Uitgeverij. ISBN 9789060674260 Als er iets is wat een leider nodig heeft, is het wijsheid. Zien wat achter de dingen zit. Weten wat je moet doen. Bill Hybels is een leider die zijn leergierigheid nooit is kwijtgeraakt. Hij zuigt kennis op, overal waar hij haar kan vinden. Tijdens zijn bijna 35-jarig leiderschap van de Willow Creek Community Churchinmiddels een megakerkheeft hij zich ontwikkeld tot een leider voor leiders. In plaats van zijn kennis en wijsheid in een strak gestructureerd betoog te gieten, heeft hij met dit boek gekozen voor een verzameling van 76 inspirerend uitgewerkte waarheden voor leiders.

Wil je het boek lezen?Wijsheid voor leiders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bill Hybels. Lezen Wijsheid voor leiders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN