Zakelijke kredietverlening

Zakelijke kredietverlening - Maarten van Hasselt | Fthsonline.com

...cial Services Management. Samenvatting grondbeginselen zakelijke kredietverlening nibesvv ... Algemene Kredietvoorwaarden - ING - Financieren ... . Samenvatting benoemt de belangrijkste punten uit het boek. Alle vijf onderdelen zijn ... Highlights. Door middel van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering stellen banken minimumnormen voor de dienstverlening aan kleinzakelijke klanten die een financiering zoeken of zijn aangegaan.; De Gedragscode schept duidelijkheid voor kleinzakelijke klanten die op zoek zijn naar financiering of een financiering aangaan, maar ook gedurende de looptijd van een lening of een krediet. Zakelijke kredietverlening NIBC steunt zakelijke klanten al sinds 1945 met oplossingen ... Algemene Voorwaarden voor Zakelijke Kredietverlening van ... ... . Zakelijke kredietverlening NIBC steunt zakelijke klanten al sinds 1945 met oplossingen voor de lange termijn op het gebied van zakelijke kredietverlening. Deze oplossingen variëren van leningen voor algemeen zakelijk gebruik en werkkapitaalfinanciering tot faciliteiten voor bedrijfsovernames of wijzigingen in aandeelhouderschap. Finanwijzer is uw partner op het gebied van zakelijke kredietverlening en advies. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke kredietverlening en het begeleiden van ondernemingen. Wij werken vanuit de overtuiging dat persoonlijk contact met u als klant de basis is. Zakelijke kredietverlening; Zakelijke kredietverlening. Yapι Kredi gaat alleen leningtransacties aan met bedrijven die een kredietrelatie hebben en nadat de lenende partij naar tevredenheid is beoordeeld. Wij bieden verscheidene mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen, zoals: zakelijke kredietverlening en financierings-beginselen Fase 3 Bedrijfs-economische en fiscale onderwerpen Fase 2 Het ondernemingsplan + + + = Het proces van zakelijke kredietverlening en financieringsbeginselen zakelijke kredietverlening H1nieuw.indd 9 12/04/18 8:31 pm INKIJKEXEMPLAAR...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van Hasselt
DIMENSIE
6,40 MB
BESTANDSNAAM
Zakelijke kredietverlening.pdf

OMSCHRIJVING

Zakelijke kredietverlening 1e druk is een boek van Maarten van Hasselt uitgegeven bij Concept Uitgeefgroep. ISBN 9789491743115 In Zakelijke kredietverlening staat de financiering van ondernemingen centraal. Op overzichtelijke en concrete wijze wordt uitgelegd welke stappen van het kredietverleningsproces een kredietverstrekker moet doorlopen.Dit boek streeft ernaar de kredietverstrekker en de kredietaanvrager gelijkwaardige gesprekspartners te maken, zonder concessies te doen aan de inhoudelijke eisen aan en de uitkomsten van een kredietaanvraag. De theorie wordt op een zodanige manier gebracht dat de kredietverstrekker in de taal van de kredietaanvrager kan uitleggen wat de procedures, de onderzoeken en de mogelijke uitkomsten van een financieringsaanvraag zijn.Als leidraad bij de behandeling van de leerstof is in dit boek een scheepsbouwbedrijf als voorbeeldcase opgenomen. Zo kan bij ieder hoofdstuk direct de geleerde theorie toegepast worden in de praktijk.In vier fasen doorloopt dit boek het proces van een financieringsaanvraag. Per fase wordt ingezoomd op de inhoudelijke aspecten die bij die fase komen kijken. Fase 1 bespreekt de vorm en de inhoud van een kredietgesprek. Fase 2 laat alle elementen van een ondernemingsplan zien. In fase 3 komen alle bedrijfseconomische en fiscale onderwerpen uitgebreid aan bod en fase 4 schetst het complete plaatje van een kredietvoorstel. Om te testen of de theorie ook daadwerkelijk is begrepen, zijn naast de voorbeeldcase aan ieder hoofdstuk extra korte cases toegevoegd.Na het lezen van dit boek bezit u de elementaire kennis van kredietverlening en bent u in staat om zelfstandig een financieringstraject te doorlopen, d.w.z. van het eerste contact tot aan het kredietvoorstel. De uitgebreide uitleg en praktische invalshoek maken dit boek tot een must have handleiding voor kredietbeoordelaars, financieringsspecialisten en medewerkers/accountmanagers van een afdeling Zakelijke Kredietverlening.

Wil je het boek lezen?Zakelijke kredietverlening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van Hasselt. Lezen Zakelijke kredietverlening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN