Boom Hulpboek - Leven met een lichamelijke beperking

Boom Hulpboek - Leven met een lichamelijke beperking - Nadia Garnefski | Fthsonline.com

...ebben van sombere of negatieve gevoelens is dan ook niet zo verwonderlijk ... Nadia Garnefski. / Vivian Kraaij. / Maya Schroevers. - Boom Hu ... . \\nMet dit Boom Hulpboek leer je stap voor stap deze negatieve of sombere gevoelens te doorbreken. De opdrachten richten zich ... Boeken over meditatie en ontspanning en mediteren met chronische pijn of een lichamelijke handicap. Op deze pagina vind je tips op het gebied van boeken over het mediteren en ontspannen van lichaam en geest. De boeken zijn in categorieen ingedeeld voor het overzicht. Boeken over ... Leven met een lichamelijke beperking - Nadia Garnefski ... ... . De boeken zijn in categorieen ingedeeld voor het overzicht. Boeken over (chronische) pijn, ... Fnac: Boom Hulpboek, Leven met een lichamelijke beperking, Nadia Garnefski". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Als je op volwassen leeftijd door een ziekte, stoornis of ongeluk te maken krijgt met een lichamelijke beperking, heeft dat vaak grote gevolgen voor je manier van leven. Dat je last kunt hebben van sombere of negatieve gevoelens is dan ook niet zo verwond Leven met een lichamelijke beperking Nadia Garnefski & Vivian Kraaij & Maya Schroevers Uitgeverij Boom € 22,40 Slapeloosheid I. Verbeek & Klip Uitgeverij Boom € 29,50 Get this from a library! Leven met een lichamelijke beperking. [Nadia Garnefski; Vivian Kraaij; Maya Schroevers] -- Zelfhulpgids met oefeningen voor mensen die door een ziekte of ongeval een lichamelijke beperking hebben opgelopen. Leven met pijn - Martine Veehof, Karlein Schreurs, Ernst Bohlmeijer 2010 / Boom hulpboek.Zie ook audio-oefeningen 'leven met pijn'. Website. Landelijk Expertisecentrum Inclusief Onderwijs; Op eigen benen, website met informatie voor jongeren met een chronische aandoening en lichamelijke beperking, ziektes en/of een functiebeperking die een ... boom hulpboeken. Voluit leven. Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen. Psychisch leed zoals angst, somberheid, onzekerheid of vermoeidheid zorgt. ervoor dat veel mensen hun leven als onbevredigd ervaren. De strijd tegen. deze klachten staat centraal in hun leven. Leed is onlosmakelijk verbonden. met leven. Wanneer je dit aanvaardt, stop je het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Nadia Garnefski
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
Boom Hulpboek - Leven met een lichamelijke beperking.pdf

OMSCHRIJVING

Boom Hulpboek - Leven met een lichamelijke beperking 2e druk is een boek van Nadia Garnefski uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789058755940 Als je op volwassen leeftijd door een ziekte, stoornis of ongeluk te maken krijgt met een lichamelijke beperking, heeft dat vaak grote gevolgen voor je manier van leven. Dat je last kunt hebben van sombere of negatieve gevoelens is dan ook niet zo verwonderlijk. Met dit Boom Hulpboek leer je stap voor stap deze negatieve of sombere gevoelens te doorbreken. De opdrachten richten zich op drie vaardigheden die daar belangrijk voor zijn: ontspanning, het veranderen van negatieve gedachten en het vinden van nieuwe doelen. De opdrachten kun je thuis, in je eigen tempo uitvoeren aan de hand van een helder werkschema. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen die met dit boek aan de slag gaan hun stemming ook daadwerkelijk op een positieve manier kunnen veranderen.

Wil je het boek lezen?Boom Hulpboek - Leven met een lichamelijke beperking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadia Garnefski. Lezen Boom Hulpboek - Leven met een lichamelijke beperking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN