James Blond - James blond. Niet te filmen

James Blond - James blond. Niet te filmen - Fred Diks | Fthsonline.com

...ctiveserie James Blond. De tweeling Kim en James Slimpelveld zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken om te onderzoeken ... James Blond en de vermiste rapper - Magazine ... . Als hun goede vriendin Jasmijn een harde smak maakt met haar crossfiets omdat er glas op de baan ligt, kunnen de twee niet geloven dat het toeval of pech was. Ze zijn vastbesloten Bestel James blond - Niet te filmen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Niet te filmen! is alweer het vierde deel in de detectiveserie James Blond. De tweeling Kim en James Slimpelveld zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken om te onderzoeken. Als hun goede vriend ... James blond. Niet te filmen door Mark Janssen & Fred Diks ... . De tweeling Kim en James Slimpelveld zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken om te onderzoeken. Als hun goede vriendin Jasmijn een harde smak maakt met haar crossfiets omdat er glas op de baan ligt, kunnen de twee niet geloven Niet te filmen! is alweer het vierde deel in de detectiveserie James Blond. De tweeling Kim en James Slimpelveld zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken om te onderzoeken. Als hun goede vriendin Jasmijn een harde smak maakt met haar crossfiets omdat er glas op de baan ligt, kunnen de twee niet geloven dat het toeval of pech was. Niet dik, niet duur, maar wel heel spannend. Dat zijn de YA-novelles van uitgeverij Kluitman. Deze mooie gebonden boeken van elk ca. 100 pagina's zijn geschreven door populaire topauteurs. Van 1 juni t/m 31 ugustus 2020 zij... Niet te filmen! is alweer het vierde deel in de detectiveserie James Blond. De tweeling Kim en James Slimpelveld zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken om te onderzoeken. Als hun goede vriendin Jasmijn een harde smak maakt met haar crossfiets omdat er glas op de baan ligt, kunnen de twee niet geloven dat het toeval of pech was. Niet te filmen! is alweer het vierde deel in de detectiveserie James Blond. De tweeling Kim en James… Meer James Blond gaat over Kim en haar broer James, die samen een detectivebureau hebben opgericht. De twe...

INFORMATIE

AUTEUR
Fred Diks
DIMENSIE
6,58 MB
BESTANDSNAAM
James Blond - James blond. Niet te filmen.pdf

OMSCHRIJVING

Niet te filmen! is alweer het vierde deel in de detectiveserie James Blond. De tweeling Kim en James Slimpelveld zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken om te onderzoeken. Als hun goede vriendin Jasmijn een harde smak maakt met haar crossfiets omdat er glas op de baan ligt, kunnen de twee niet geloven dat het toeval of pech was. Ze zijn vastbesloten om te achterhalen wie de dader is. Ondertussen wordt er bij hen thuis continu gefilmd voor een real-life-serie, waarin hun moeder de hoofdrol speelt, en ze doen mee aan een grote prijsvraag. Als dan ook nog de spiksplinternieuwe fiets van Noa uit de schuur wordt gejat, krijgen de speurders het druk!

Wil je het boek lezen?James Blond - James blond. Niet te filmen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred Diks. Lezen James Blond - James blond. Niet te filmen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN