Linda

Linda - Leif G.W. Persson | Fthsonline.com

... leven van Diana. Boek Koninklijk Complot het mysterie over de dood van Diana een ijzersterke thriller ... Linda Tol (@lindatol_) • Instagram photos and videos ... . www.langlevediana.nl As a name. Linda (given name), a female given name (including a list of people and fictional characters so named) Linda (singer) (born 1977), stage name of Svetlana Geiman, a Russian singer Anita Linda (born Alice Lake in 1924), Filipino film actress; Bogusław Linda (born 1952), Polish actor; Solomon Linda (1909-1962), South African Zulu musician, singer and composer who wrote the song ... Mijn naam is Linda van der Zouwen en mijn passie is het opknappen en personaliseren van oude meube ... Linda de Munck - YouTube ... ... Mijn naam is Linda van der Zouwen en mijn passie is het opknappen en personaliseren van oude meubels en woonaccessoires zodat deze een kans te krijgen op een 2de leven. Uit deze visie is mijn winkel "Linda's Choice" voortgekomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Leif G.W. Persson
DIMENSIE
11,8 MB
BESTANDSNAAM
Linda.pdf

OMSCHRIJVING

Het is een ongewoon broeierige zomer in het Zweedse slaapstadje Växjö wanneer een jonge vrouw, Linda, op zeer gewelddadige wijze wordt vermoord. De situatie wordt er niet beter op als de hoofdcommissaris van Stockholm besluit de chaotische en onbetrouwbare hoofdinspecteur Bäckström op de zaak te zetten. Bäckström is meer geïnteresseerd in drinken, eten en slapen in Växjö’s meest chique hotel op kosten van de Zweedse regering, dan in het oplossen van de moord. In plaats van zijn instinct te volgen en Linda’s dagboek te bestuderen, onderwerpt hij half mannelijk Växjö aan een tijdrovend en kostbaar DNA-onderzoek.Terwijl Bäckströms team zijn best doet de moordenaar te vinden, ontgaat het hem compleet dat zijn dagen als hoofdinspecteur geteld lijken te zijn…Linda is een stevige aanklacht tegen het justitiële systeem, maar tegelijkertijd een ongemeen spannende thriller. Inspecteur Bäckström is cynisch, ijdel, neerbuigend en bevooroordeeld – een absolute antiheld, die gelukkig wordt omringd door menselijke, hardwerkende collega’s.

Wil je het boek lezen?Linda in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leif G.W. Persson. Lezen Linda Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN