10 Rituelen van slecht management

10 Rituelen van slecht management - Andre de Waal | Fthsonline.com

...livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Dat is te lezen in het nieuwste boek van dr ... Tien rituelen van slecht management, André de Waal - Ebook ... ... . Andrë de Waal '10 Rituelen van slecht management - hoe herkent en bestrijdt u ze?' Het boek is gebaseerd op internationaal onderzoek over High Performance Organizations en High Performance Individuals. 10 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop rituelen op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig rituelen Dat heeft niet alleen geleid tot mooie wetenschappelijke publicaties maar nu ook tot het boekje 10 Rituelen voor slecht management. Een wake-up call, noemt hij het zelf. Meneer De Waal, als academic director van het Center for Orga ... bol.com | 10 Rituelen van slecht management, Andre de Waal ... ... . Een wake-up call, noemt hij het zelf. Meneer De Waal, als academic director van het Center for Organizational Performance houdt u zich bezig met het gedrag van managers. Tien rituelen van slecht management | ISBN 9789089650566 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get this from a library! 10 Rituelen van slecht management : hoe herkent u ze en hoe bestrijdt u ze?. [André de Waal; Redactiepunt ('s-Hertogenbosch)] -- Beschrijving en analyse van de tien instrumenten die slechte managers gebruiken om te overleven in slechte managementtijden. Slecht management is voor een organisatie een regelrechte ramp. Hoe herkent u de slechte manager in een vroeg stadium? Slechte bazen ontlopen hun verantwoordelijkheid, zijn zelden of nooit op de werkvloer, hanteren het typische management-taaltje, spelen spelletjes met de budgetten en hebben het standaard druk, druk, druk....

INFORMATIE

AUTEUR
Andre de Waal
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
10 Rituelen van slecht management.pdf

OMSCHRIJVING

Zonder goede managers is het onmogelijk om een excellente organisatie te creëren. Maar wat onderscheidt de goede manager nu precies van de slechte? Dit boek beschrijft de tien rituelen die slechte managers gebruiken om te overleven in het huidige tijdsgewricht van dalende omzetten, afnemende winsten, oplopende verliezen en beperktere budgetruimtes. Slechte managers verbloemen met hun gedrag hun slechte prestaties. Ze: - zijn alleen maar bezig met het opruimen van de rotzooi van hun voorgangers - zijn altijd druk, druk, druk - beheersen het budgetspel tot in de puntjes - sturen alleen op afstand - geven altijd een ander de schuld - maken dikke imponerende plannen - communiceren slechts één richting uit - hebben alleen oog voor de aandeelhouder - zijn echte machiavellisten - hebben voor elke drie jaar een exitstrategie Managers die deze rituelen toepassen kunnen de weg naar een excellente organisatie vakkundig blokkeren. Dit boek laat daarom zien hoe slechte managers te werk gaan, zodat u hun gedrag voortaan kunt herkennen en bestrijden. Om u vervolgens te richten op het echt belangrijke werk: de transitie naar een high performance organisatie!

Wil je het boek lezen?10 Rituelen van slecht management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andre de Waal. Lezen 10 Rituelen van slecht management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN