Ajax wint altijd

Ajax wint altijd - Edward van de Vendel | Fthsonline.com

..., weet daarna echt alles over Ajax. Van bijzondere wedstrijden en beroemde doelpunten tot ... Ajax wint altijd - vanstockum.nl ... ... De eerste druk van Ajax wint altijd verscheen in 2009. Hiervoor liep kinderboekenschrijver Edward van de Vendel een jaar lang mee bij Ajax. In deze opgefriste kampioenseditie vinden we naast vers fotomateriaal o.a.een interview met Nicolai Boilesen Wie de eerste editie van Ajax wint altijd nog nooit heeft mogen doorbladeren, doet er verstandig aan deze editie aan te schaffen. Boeken-prijsvraag "Ajax wint altijd" Vrijdag 11 september werd het boek Ajax wint altij ... Ajax wint altijd - Edward van de Vendel - (ISBN ... ... . Boeken-prijsvraag "Ajax wint altijd" Vrijdag 11 september werd het boek Ajax wint altijd gepresenteerd. Edward van de Vendel liep een jaar lang mee met Ajax en schreef hierover een boek. De schrijver interviewde allerlei (oud)Ajacieden, waaronder Frank de Boer, Gregory van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Edward van de Vendel
DIMENSIE
7,54 MB
BESTANDSNAAM
Ajax wint altijd.pdf

OMSCHRIJVING

Wie dit boek leest, weet daarna echt alles over Ajax. Van bijzondere wedstrijden en beroemde doelpunten tot geschiedenisfeitjes, van bekende spelers tot Ajax-liedjes en Ajax-grappen. Je kunt lezen hoe voetballers als Wesley Sneijder, Johnny Heitinga en Rafaël van der Vaart Ajacied geworden zijn. Natuurlijk is er ruim aandacht voor de beroemde jeugdopleiding. Het boek wordt afgesloten met de Grote Ajax-Quiz! Edward van de Vendel liep voor dit boek meer dan een jaar mee bij Ajax. Hij sprak niet alleen met oud-Ajacieden als Frank de Boer, Maxwell, Marco van Basten en Danny Blind, maar ook met spelers van nu, met trainers, materiaalmannen en vele anderen. Ajacieden Siem de Jong en Gregory van der Wiel zijn de ambassadeurs van dit boek. Ze geven antwoord op vragen als: Wat doe je vlak voor de wedstrijd? Hoe ziet een trainingsdag eruit? Waarom gaan we ervan uit dat Ajax altijd wint? Een boek dus met antwoorden op alle vragen die je over Ajax hebt en met een voorwoord van Klaas Jan Huntelaar!

Wil je het boek lezen?Ajax wint altijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward van de Vendel. Lezen Ajax wint altijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN