Bloedwonder

Bloedwonder - Barry Smit | Fthsonline.com

...chrijft boeken en is communicatiestrateeg bij Bits of Freedom ... Boxmeerse Vaart - Wikipedia ... . Smit schreef de romans Om het nu (2013) en Tahrir (2015) en in 2017 verscheen de dubbelroman Ondijk/Punt bij Lebowski Publishers. In 2018 won Smit de Victoriefonds Cultuurprijs voor de Letteren. Toon aanbod Bloedwonder is een adembenemende historische roman over de zoektocht van de mens naar bevrijdende antwoorden. Specificaties ISBN-nummer: 9789048849420 Bloedwonder blijft als historische roman wat steken in een kostuumdrama. Dat komt omdat de karakters, ook die van de veelbeproefde h ... Het Heilig Bloedwonder - BHIC ... . Dat komt omdat de karakters, ook die van de veelbeproefde hoofdpersoon, flets blijven en de zoveelste dode je koud laat. Daarnaast blijft het een beetje een raadsel waarom dit verhaal verteld moet worden. In Bloedwonder toont Barry Smit de worsteling die zijn hoofdpersonage voert met zichzelf en zijn wereldbeeld. Door zijn heldere, beknopte stijl heeft hij weinig pagina's nodig om toch een heel mensenleven tot uiting te brengen. bloedwonder. Structuur & perspectief Er is sprake van een soort proloog die cursief gedrukt is. Daarna begint een nieuw deel in het verhaal onderaan een volgende pagina. Een deel krijgt als een soort titel drie zwarte punten in de vorm van een driehoek en de tijd 1426 mee. Bloedwonder, Wonderlamp, Het leven anno nu. Alkmaar, eind negentiende eeuw. Op een nacht is Engel Smit getuige van een kwestie van leven en dood waarin hij verzuimt in te grijpen. Boek van de week Het boek. In de jaren die volgen slaat het noodlot toe, keer op keer. Annemiek is onderweg van Sittard naar Maastricht. Onderweg passeert ze de prachtige Basiliek van het Heilige Sacrament in Meerssen. Hier vond in een kleiner kerkje in 1222 het bloedwonder plaats. Tijdens de Heilige mis vergat de priester water en wijn in de kelk te doen. Een stem zei hem toch door te gaan met de eucharistie. En zowaar, bij het breken van de hostie vloeiden water en bloed uit ......

INFORMATIE

AUTEUR
Barry Smit
DIMENSIE
7,47 MB
BESTANDSNAAM
Bloedwonder.pdf

OMSCHRIJVING

Alkmaar, eind negentiende eeuw. Op een nacht is Engel Smit getuige van een kwestie van leven en dood waarin hij verzuimt in te grijpen. In de jaren die volgen slaat het noodlot toe, keer op keer. Tot Engel niet meer kan, en besluit op te staan tegen de hoogste macht die hij kent.Bloedwonder is een adembenemende historische roman over de zoektocht van de mens naar bevrijdende antwoorden.

Wil je het boek lezen?Bloedwonder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barry Smit. Lezen Bloedwonder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN