De kunst van het afscheid nemen

De kunst van het afscheid nemen - Claire vanden Abbeele | Fthsonline.com

... cultureel centrum en de artistieke uitstraling komt je al van verre tegemoet ... TAZ#2018: de kunst van het afscheid nemen - curator ... ... . 1001 Lichtjes. De kunst van het afscheid nemen. De kunst van het geven en nemen Een brede glimlach, soms een traan, gevolgd door een knuffel, een kus en een liefdevol dankjewel. Het moment dat je iemand zijn of haar cadeau overhandigd, is meestal heel speciaal. De kunst van het afscheid nemen, beelden van innerlijkheid. Claire van den Abbeele. Een kunstzinnig verslag van een stervensproces, weergegeven in beeld en woo ... De kunst van het afscheid nemen | De Morgen ... . Een kunstzinnig verslag van een stervensproces, weergegeven in beeld en woord. De rode draad door dit boek is liefde, die lijdende mensen helpt, troost en optilt. Maar afscheid nemen makaar loslaten kan meer zijn dan een gewoonte een ritueel. Vanuit het hart eigelijk, moet ik zeggen vanuit je hele wezen, afstand nemen van mekaar, dat is een kunst van ziel tot ziel. Helemaal in mekaar opgaan en mekaar dan los laten. Kijk mekaar in de ogen, hou mekaars handen vast. Aan de hand van herkenbare woorden, beelden, poëzie en muziek verdiepen we ons in de kunst van het afscheid nemen. Deze bezinning nodigt uit stil te staan bij de diepe ervaring van afscheid nemen en laat ons zien hoe elke verlieservaring de mens uitnodigt om woorden van leven, woorden en gebaren van troost door te geven. alle teksten zijn geschreven door Marjolein Pieks (Marjolein Pieks) www.luisterhart.wordpress.com. Hoe moet het bericht van overlijden eruitzien? Welke bloemen wil je bij de kist, of welke urn vindt je bij hem of haar passen? 1001Lichtjes biedt bijzondere producten en diensten aan rondom afscheid nemen, troost en herinnering. Het platform biedt een overzicht van o.a.bijzondere kisten, afscheidskaarten, troostbloemen en uitvaartsprekers....

INFORMATIE

AUTEUR
Claire vanden Abbeele
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het afscheid nemen.pdf

OMSCHRIJVING

De kunst van het afscheid nemen is een kunstzinnig verslag van een afscheidsproces, weergegeven in woord en beeld. De rode draad is niet het lijden, maar de liefde, die mensen hoop en troost biedt. Het wil een anker zijn voor al wie troost zoekt of troost wil geven.

Wil je het boek lezen?De kunst van het afscheid nemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claire vanden Abbeele. Lezen De kunst van het afscheid nemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN