De opheffing van de hemel

De opheffing van de hemel - Willem Melles | Fthsonline.com

...houd beschreven, maar je leest niet over de bijzondere, originele en meer dan eens geestige wijze waarop de auteur het thema uit de doeken doet ... De opheffing van de hemel van Willem Melles ... ... . In twee dagen tijd las ik De opheffing van de Hemel vrijwel in een adem uit. Het verhaal sleept je van begin af aan mee naar de laatste pagina. Op de achterzijde staat duidelijk de 'urgente' inhoud beschreven, maar je leest niet over de bijzondere, originele en meer dan eens geestige wijze waarop de auteur het thema uit de doeken doet. De wereld is in onbalans. Het kwaad regeert, en ook de godsdiensten lijken de weg kwijt te zijn. God wil de mensheid uit haar helse staat red ... De opheffing van de hemel - Uitgeverij Bewust Zijn ... . De wereld is in onbalans. Het kwaad regeert, en ook de godsdiensten lijken de weg kwijt te zijn. God wil de mensheid uit haar helse staat redden met Zijn 'Heilsplan'. Lucifer bekritiseert dit plan, wordt om die reden door God de hemel uitgegooid en belandt vervolgens op aarde. Hij vindt daar overtuigende argumenten die zijn […] De wereld is in onbalan...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Melles
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
De opheffing van de hemel.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld is in onbalans. Het kwaad regeert, en ook de godsdiensten lijken de weg kwijt te zijn. God wil de mensheid uit haar helse staat redden met Zijn 'Heilsplan'. Lucifer bekritiseert dit plan, wordt om die reden door God de hemel uitgegooid en belandt vervolgens op aarde. Hij vindt daar overtuigende argumenten die zijn kritiek op God ondersteunen. God is ondertussen Zelf tot het inzicht gekomen dat de leerstellingen van religies mislukte pogingen zijn om het goddelijke Mysterie te verwoorden. Als gevolg hiervan trekt Hij zelfs zijn Eigen bestaan in twijfel, met alle gevolgen van dien ... Wat betekent dit voor de mensen op aarde? Totale ontwrichting? Of gloort er toch nog licht?Dit boek schetst onder meer hoe godsdiensten hebben bijgedragen aan de erbarmelijke staat waarin de wereld zich bevindt. Gevoelige thema's als het ontstaan van de Jodenhaat, de lust naar macht, witwaspraktijken in de Kerk en het ongebreidelde consumentisme worden hierbij niet geschuwd. Het boek eindigt met een positieve visie op de toekomst: als wij de moed hebben om 'uit ons eigen verhaal te stappen', kunnen wij ontwaken uit onze huidige staat van Zijn en in verbinding treden met het ware Mysterie dat ten grondslag ligt aan het leven. Zo ontstaat de nieuwe mens, die in staat zal zijn de hemel op aarde te creëren.

Wil je het boek lezen?De opheffing van de hemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Melles. Lezen De opheffing van de hemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN