Kabouter Korsakov 1 - Kabouter Korsakov

Kabouter Korsakov 1 - Kabouter Korsakov - Philip Maes | Fthsonline.com

...k dat doet lezen Neem tal van originele en humoristische audioverhalen , verteld en gespeeld door bekende acteurs zoals Tine en Pieter Embrechts, Els Dottermans en Ben Segers, vrolijke liedjes ingezongen door de zusjes Vinken en mooie, geïllustreerde tekeningen in de ... Kabouter Korsakov - gekartonneerd - Koen Brandt, Philip ... ... ... 'Kabouter Korsakov' werd geschreven en bedacht door Philip Maes en Koen Brandt. Emma Thyssen illustreerde het boek. Na hun ongelukkig vertrek uit het bos, arriveren Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de ondergrondse gangen van de metro, waar ze kennis maken met James Bruin, ... De mensenwereld is dan wel leuk en spannend, maar kabouter Korsakov wil nu wel echt terug naar huis. Hij klimt in een windmolen om te zien welke kant hij op moet, ondanks waarschuwingen van zijn vriend, meneer Wattman.Diens woorden zijn nog niet koud of kabouter Ko ... bol.com | Kabouter Korsakov 1 - Kabouter Korsakov, Philip ... ... ... De mensenwereld is dan wel leuk en spannend, maar kabouter Korsakov wil nu wel echt terug naar huis. Hij klimt in een windmolen om te zien welke kant hij op moet, ondanks waarschuwingen van zijn vriend, meneer Wattman.Diens woorden zijn nog niet koud of kabouter Korsakov verliest zijn evenwicht en valt molenwiekend naar beneden....

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Maes
DIMENSIE
4,64 MB
BESTANDSNAAM
Kabouter Korsakov 1 - Kabouter Korsakov.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Heerlijk Hoorspel. Kabouter Korsakov en meneer Wattman, de glimworm, wonen in het fijne kabouterbos. Tot Dolf de foute das, Korsakov aanwijst als dief van de magische verdwijnpaddenstoelen. Hij beslist om zijn geliefde bos te verlaten. Maar is hij wel de dief? Waarom vliegt de ekster rond met een rode zak in haar bek? En die huizen op wielen, waar rijden die naartoe?Meer boeken van Koen Brandt.

Wil je het boek lezen?Kabouter Korsakov 1 - Kabouter Korsakov in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Maes. Lezen Kabouter Korsakov 1 - Kabouter Korsakov Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN