Waar is de projectmanager toch mee bezig?

Waar is de projectmanager toch mee bezig? - Jaap van Driel | Fthsonline.com

...Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Waar is de projectmanager toch mee bezig? - Jaap van Driel ... ... . Waar is de projectmanager toch mee bezig? (Dutch Edition) eBook: Driel, Jaap van: Amazon.de: Kindle-Shop Recensie Jaap van Driel - Waar is de projectmanager toch mee bezig? Hoe u projectmanagers en hun teams succesvol begeleidt (2018) Waar is de projectmanager toch mee bezig? Hoe u projectmanagers en hun teams succesvol begeleidt: Auteur: Jaap van Driel: Bestelnr.: 9789461263018: Prijs : € 26,50: Status: Dit artike ... Waar is de projectmanager toch mee bezig? - Jaap van Driel ... ... .: 9789461263018: Prijs : € 26,50: Status: Dit artikel is binnen twee werkdagen leverbaar. Delen: Waar is de projectmanager toch mee bezig? (Dutch Edition) eBook: Driel, Jaap van: Amazon.co.uk: Kindle Store Waar is de projectmanager toch mee bezig? €26,50 . ISBN 9789461263018 Uitgever Haystack, Uitgeverij Druk vanaf 1e Verschenen 25-10-2018 Taal Nederlands Bladzijden 192 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Management & Economie. In winkelwagen ... Reacties op Waar is de projectmanager toch mee bezig? Op ons blog. De beste Amazon films en series om met je vader te kijken. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecast Ultra heet volgens een lek 'Sabrina' Nieuw op Amazon Prime in juni met Joker, Downton Abbey en meer....

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap van Driel
DIMENSIE
7,17 MB
BESTANDSNAAM
Waar is de projectmanager toch mee bezig?.pdf

OMSCHRIJVING

Soms hebt u de indruk dat projectmanagers in een andere wereld leven. Snappen ze soms niet waar u mee bezig bent? Als manager of ondernemer is uw zorg begrijpelijk, maar niet helemaal terecht. Goede projectmanagers concentreren zich op hun taken en proberen gewoon hun doelen te halen. Niets meer en niets minder. Als u wilt dat zij het grote plaatje begrijpen, dan zult u hun actief moeten begeleiden. In dit boek leert u hoe u de voortgang van een project succesvol kunt bewaken en meer begrip kunt creëeren tussen projectmedewerkers en de rest van de organisatie. Door het stellen van de juiste vragen zullen meer projecten slagen, met beter bruikbare resultaten: * Snappen jullie wat het doel is van dit project? * Zijn jullie in staat om tijdig bij te sturen? * Kunnen jullie aantonen dat het budget volstaat en de deadline wordt gehaald? Jaap van Driel begeleidt bestuurders bij het realiseren van complexe projecten. Hij was hoofd van het Global Project Excellence Centre van Shell waar hij onderzoek deed naar de succesfactoren van projecten. Daarna is hij zijn expertise als consultant gaan inzetten voor bedrijven als Akzo-Nobel, Philips en NRGValue.

Wil je het boek lezen?Waar is de projectmanager toch mee bezig? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap van Driel. Lezen Waar is de projectmanager toch mee bezig? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN