Wat is je gekleurde streepjescode?

Wat is je gekleurde streepjescode? - Henny Pauwels | Fthsonline.com

...jndikte 2. De dikste lijn blijkt drie keer zo breed te zijn als de dunste lijn ... Hoe lees je een streepjescode? | wibnet.nl ... . Die wordt aangeduid met lijndikte 3. Bij de supermarkt in de rij staan. Dat vindt natuurlijk niemand leuk. Gelukkig is de streepjescode uitgevonden. Daardoor gaat het al een stuk sneller! Een streepjescode wordt door de computer gelezen en omgezet in een cijfercode. Die code vertaalt de kassa in een prijs. Handig toch!? Kijk, gaf je Myrthe van der Meer de keuze, dan zou ze honderd procent van de tijd in haar donkerblauwe zwerverskloffie lopen. Maar ze heeft gemerkt hoe belangrijk kleding is. 'Kleding is een sociaal iet ... Wat is je gekleurde streepjescode?, 9789081638166 ... . Maar ze heeft gemerkt hoe belangrijk kleding is. 'Kleding is een sociaal iets. Een soort sociale streepjescode.' Dat merkte ze vooral op de paaz, de psychiatrische afdeling waar ze verbleef. Wat zijn QR-codes en hoe kan ik ze scannen? Een QR-code is een soort streepjescode die je kunt scannen met je smartphone. Als je de QR-code scant kom je meteen op de website waar de code naar verwijst. Eigenlijk als een soort link. Zo kun je snel meer informatie vinden over een onderwerp of product. - eigenlijk alles wat van dat gladde stof is of waar ik zuiniger mee ben - kleuren: blauw, bruin, zwart, rood, alles wat donker is dus. fijne was licht: 30 graden kleur wasmiddel met beetje wasverzachter of azijn - rokken - shirtjes - trainingsbroeken - voetbalshirtjes - eigenlijk alles wat van dat gladde stof is of waar ik zuiniger mee ben WHITEPAPER Barcodes ontcijferd 4 Meer informatie op: www.dcp.nl Heb je nog vragen, dan helpen we je graag verder. elefoon: 050 579 00 84 VOORBEELDEN Kleurencombinaties Om een barcode goed te kunnen scannen, moet er voldoende contrast zijn tussen de donkere strepen en de lichte Heb je je wel eens afgevraagd wat die combinatie van streepjes en cijfers op een pak hagelslag doet? Afrekenen. Dat is nou een streepjescode. Als je gaat afrekenen in de winkel wordt deze streeepjescode voor een venster gehouden. In dit venster komt een infrarode lichtbundel die de streepjescode aftast. Wat is de betekenis van streepjescode? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 4 betekenissen van het woord streepjescode. Door experts geschreven. Gekleurde informatie ontstaat door: Drijfveer van de journalist en/of mediamaker Media hebben een belangrijke maatschappelijke functie: het informeren van de bevolking, het controleren van de machthebbende en het leveren van commentaar bij het nieuws. Maar NRC brengt ander nieuws dan De Telegraaf. Barcodes zijn unieke codes die je kan koppelen aan producten of varianten hiervan. Met de Kassa App kan je hier gebruik van maken om snel met een handscanner of met de camera van je telefoon een product op te zoeken. Super handige gegevens dus! Hoe maak je ze nou en hoe voer je ze in vertellen we je in dit artikel....

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Pauwels
DIMENSIE
6,65 MB
BESTANDSNAAM
Wat is je gekleurde streepjescode?.pdf

OMSCHRIJVING

Leer jezelf beter kennen in je werkNet zoals een zebra een unieke streepjescode heeft, heeft ieder mens die ook. In lijn met de theorie van prof. Clare W. Graves is die streepjescode opgebouwd uit zeven kleuren, waarbij de verdeling van deze zeven kleuren per mens verschilt. De kleuren staan symbool voor bepaalde waarden in je gedrag. Jouw unieke streepjescode laat zien wat je drijft en wat je afremt.De vragen die je hierover kunt stellen, zijn: hoe verhoudt jouw unieke streepjescode zich tot je werk, je manager en je collega's? Met de antwoorden in dit boekje en de bijbehorende onlinetest kun je je eigen koers bepalen in je werk. Dus ga op safari naar jezelf met de resultaten uit de gratis onlinetest.Kijk op www.jobsatisfactionfinder.comOVER DE AUTEURNa een internationale carrière in diverse commerciële managementposities is Henny Pauwels (1956) nu bijna 15 jaar bezig met de theorie die wordt gebezigd in dit boek. Eerst alleen gericht op organisatie- en teamontwikkeling maar de laatste jaren steeds meer op het individu zowel vanuit werving & selectie als vanuit persoonlijke coaching. Past iemand bij het werkof past het werk bij iemand.

Wil je het boek lezen?Wat is je gekleurde streepjescode? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Pauwels. Lezen Wat is je gekleurde streepjescode? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN