De complete gids - 199 gins uit België en Nederland

De complete gids - 199 gins uit België en Nederland - Frédéric Du Bois | Fthsonline.com

...nd (Hardcover). Alle Gins uit de lage landen Gin-tonic is al lang geen hype meer, maar een heuse trend ... Vanavond op tv - TVgids.nl ... .... Review: 199 Gins uit België en Nederland Geplaatst door Ongewoon lekker on 19 juli 2017 25 februari 2019 Iedereen die deze website vaker leest en/of wel eens op mijn instagramaccount kijkt weet dat ik dol ben op gin! 😀 Puur, in een gin-tonic, in een cocktail of in het eten.. 199 Gins uit België en Nederland is je gidsende hand in 'ginland'. Ook in onze Lage Landen is gin-tonic geen kortstondige hype, maar een heuse trend geworden. Frédér ... Lannoo De Complete Gids: 199 Gins Uit België en Nederland ... ... . Ook in onze Lage Landen is gin-tonic geen kortstondige hype, maar een heuse trend geworden. Frédéric du Bois & Isabel Boons bespreken meer dan 199 Belgische en Nederlandse gins in detail - klassiekers en vernieuwers met soms onverwachte ingrediënten, maar altijd met een karaktervolle smaak. ?199 Gins uit België en Nederland is je gidsende hand in 'ginland'. Ook in onze Lage Landen is gin-tonic geen kortst...

INFORMATIE

AUTEUR
Frédéric Du Bois
DIMENSIE
12,12 MB
BESTANDSNAAM
De complete gids - 199 gins uit België en Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Alle Gins uit de lage landen Gin-tonic is al lang geen hype meer, maar een heuse trend. In België en Nederland bestaat intussen tientallen distilleerderijen die meesterlijke kwaliteitsgins stoken. Chef-koks en voetbalclubs die hun eigen gin op de markt brengen, gins die hommage brengen aan de patroonheilige van de gin of natuurkundigen, stokerijen met een eeuwenoude geschiedenis, maar ook vrienden die oude ginmerken nieuw leven inblazen en zo hun droom in vervulling zien gaan. Ontdek gins met onverwachte ingrediënten en karaktervolle smaken, distilleerderijen die creatief ondernemen en kwaliteit hoog in het vaandel dragen en de beste ginbars in de Lage Landen. Aangevuld met handige tips als je zelf aan de slag wil gaan met je eigen gin!

Wil je het boek lezen?De complete gids - 199 gins uit België en Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frédéric Du Bois. Lezen De complete gids - 199 gins uit België en Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN