Geheugen, Spreek

Geheugen, Spreek - Nabokov | Fthsonline.com

...te zijn, betwijfel ik, maar onderzoekers wrijven zich in de handen! Geheugen spreek (Nabokov) ISBN: 9789025305369 - Inhoud:Taal: Nederlands;Bindwijze: Paperback;Druk: 1;Illustraties: Nee; Betrokkenen:Auteur: Nabokov;Uitgever:… Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor de normale hersenfuncties en lijken een positief effect te hebben op ons leervermogen en ons geheugen ... 'Geheugen, spreek' - Alfred Oosterman Fotografie ... . #3 Sociale interactie. Stress en depressie leiden tot een afname van cognitieve functies. Heb je bijvoorbeeld last van geheugenverlies? Spreek dan wat vaker af met vrienden. Leuke tongbrekers zijn grappige zinnetjes en moeilijke zinnen waarover je tong struikelt als je ze snel wilt uitspreken. Lees de echte tong brekers en tongtwisters en probeer de moeilijke woorden snel achter elkaar uit te spreken. Je breekt geheid je tong of raakt in de knoop met h ... Scheltema | Geheugen, spreek, NABOKOV, Vladimir & COUTINHO, M. ... . Heb je bijvoorbeeld last van geheugenverlies? Spreek dan wat vaker af met vrienden. Leuke tongbrekers zijn grappige zinnetjes en moeilijke zinnen waarover je tong struikelt als je ze snel wilt uitspreken. Lees de echte tong brekers en tongtwisters en probeer de moeilijke woorden snel achter elkaar uit te spreken. Je breekt geheid je tong of raakt in de knoop met het uitspreken van deze moeilijke zinnetjes en grappige zinnen met taal hoogstandjes....

INFORMATIE

AUTEUR
Nabokov
DIMENSIE
11,9 MB
BESTANDSNAAM
Geheugen, Spreek.pdf

OMSCHRIJVING

Vladimir Nabokov werd op 22 april 1899 geboren in Petersburg en groeide op in grote welstand. Na de revolutie van 1917 vluchtte het gezin naar Berlijn. Van 1919 tot 1923 studeerde Nabokov Franse en Russische letterkunde en entomologie aan Trinity College in Cambridge. Daarna woonde hij in Berlijn (1923-1937) en Parijs (1937-1940). In 1940 vestigde hij zich in de Verenigde Staten waar hij als docent en hoogleraar verbonden was aan verschillende universiteiten. Twintig jaar later keerde hij terug naar Europa en woonde sindsdien in het Palace Hotel in Montreux. Nabokov overleed in 1977.Vladimir Nabokov debuteerde in de jaren twintig onder het pseudoniem Vladimir Sirin. Het eerste deel van zijn oeuvre schreef hij in het Russisch. Vanaf 1940 schreef hij in het Engels en begon hij zijn Russische werk in het Engels te vertalen. Pas na het overweldigende succes van Lolita in de tweede helft van de jaren vijftig was zijn reputatie over de hele wereld gevestigd en kon hij van de pers leven. Nabokov wordt gezien als een van de grootste schrijvers, zowel in het Engels als in het Russisch, van de twintigste eeuw.

Wil je het boek lezen?Geheugen, Spreek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nabokov. Lezen Geheugen, Spreek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN