Meditaties voor mannen

Meditaties voor mannen - Boyd Bailey | Fthsonline.com

...ls onderdeel van yoga. Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je als man aan denkt wanneer je denkt aan zelfontwikkeling ... Meditaties voor mannen | Boeken ... . In het boek 'Meditaties voor mannen' leert Boyd Bailey mannen dagelijks stil te staan bij God en de Bijbel Hoe kan ik Gods stem verstaan? Hoe word ik meer zoals Jezus? En wat is de invloed van mijn geloof op mijn relaties? Dergelijke vragen staan centraal in dit praktische dagboek. In het boek 'Meditaties voor mannen' leert Boyd Bailey mannen dagelijks stil te staan bij God en de Bijbel Hoe kan ik Gods ... bol.com | Meditaties voor mannen (ebook), Boyd Bailey ... ... . In het boek 'Meditaties voor mannen' leert Boyd Bailey mannen dagelijks stil te staan bij God en de Bijbel Hoe kan ik Gods stem verstaan? Hoe word ik meer zoals Jezus? En wat is de invloed van mijn geloof op mijn relaties? Dergelijke vragen s In het boek 'Meditaties voor mannen' leert Boyd Bailey mannen dagelijks stil te staan bij God en de Bijbel Hoe kan ik Gods stem verstaan? Hoe word ik meer zoals Jezus? En wat is de invloed van mijn geloof op mijn relaties? Dergelijke vragen staan centraal in dit praktische dagboek. Elke dag bevat een Bijbeltekst, een korte meditatie, een gebed of vraag en bijpassende Bijbelgedeeltes. Boyd ... In het boek 'Meditaties voor mannen' leert Boyd Bailey mannen dagelijks stil te staan bij God en de Bijbel Hoe kan ik Gods stem verstaan? Hoe word ik meer zoals Jezus? En wat is de invloed van mijn geloof op mijn relaties? Dergelijke vragen staan centraal in dit praktische dagboek. Elke dag bevat een Bijbeltekst, een korte meditatie, een gebed Meditaties voor mannen; Bailey, Boyd; EAN 9789043526869; CBC; Kok, Uitgevers; White Dove Gifts...

INFORMATIE

AUTEUR
Boyd Bailey
DIMENSIE
3,97 MB
BESTANDSNAAM
Meditaties voor mannen.pdf

OMSCHRIJVING

In het boek "Meditaties voor mannen' leert Boyd Bailey mannen dagelijks stil te staan bij God en de Bijbel Hoe kan ik Gods stem verstaan? Hoe word ik meer zoals Jezus? En wat is de invloed van mijn geloof op mijn relaties? Dergelijke vragen staan centraal in dit praktische dagboek. Elke dag bevat een Bijbeltekst, een korte meditatie, een gebed of vraag en bijpassende Bijbelgedeeltes. Boyd Bailey schreef dit boek speciaal voor mannen met onderwerpen als leiderschap, geld en gezin. Groei in je geloof en in je relatie met God in twee minuten per dag!

Wil je het boek lezen?Meditaties voor mannen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boyd Bailey. Lezen Meditaties voor mannen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN