Rechterhand van de duivel

Rechterhand van de duivel - William C Rempel | Fthsonline.com

...medie, Western, Trinity ontmoet na lange tijd zijn broer Bambino weer in een afgelegen dorp aan de Mexicaanse grens ... De rechterhand van de duivel - William C. Rempel - (ISBN ... ... . Jorge Salcedo, zoon van een Colombiaanse generaal, is militair en beveiligingsexpert. In januari 1989 vraagt een vriend hem mee naar een zakenafspraak. Daar blijkt dat hun gesprekspartners lid zijn van het Cali-drugskartel. Zij bieden Salcedo een baan aan Daar blijkt dat hun gesprekspartners lid zijn van het Cali-drugskartel. Zij bieden Salcedo een baan aan Rechterhand van de duivel, William C Rempel - Ebook - 9789024533169 | AKO boeken ... Rechterhand van de duivel eBook door William C Rempel ... ... . Zij bieden Salcedo een baan aan Rechterhand van de duivel, William C Rempel - Ebook - 9789024533169 | AKO boeken Jorge Salcedo, zoon van een Colombiaanse generaal, is militair en beveiligingsexpert. In januari 1989 vraagt een vriend hem mee naar een zakenafspraak. Daar blijkt dat hun gesprekspartners lid zijn van het Cali-drugskartel. Zij bieden Salcedo een baan aan. Hij voelt zich geïntimideerd en durft hun aanbod niet af te slaan... Hij wordt lid van het beveiligingsteam van het kartel, rapporteert ... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 10,36 MB BESTANDSNAAM Rechterhand van de duivel.pdf PUBLICEER DATUM december 2011 SCHRIJVER William C Rempel ISBN 9789024533169 Hij is de Duivel van de kruikar gegleden. Hij is listig en gemeen. Daar speelt de Duivel mee. Dat is een bedenkelijke zaak. Hij is van de Duivel bezeten. Hij is woest. Hij zal van de Duivel dromen. Hij zal een flink pak rammel krijgen. Mans moer is de duivel over de vloer. Neem als vrouw nooit je schoonmoeder in huis want dat gaat niet goed. De rechterhand van de duivel. De ondergang van het Cali-kartel, de grootste concurrent van Pablo Escobar. Dit is de titel van het boek dat de Amerikaanse journalist William C. Rempel schreef over Jorge Salcedo. Derze ex-hoofd beveiliging van het drugskartel uit Cali figurereert als een van de hoofdpersonen in het derde seizoen van Narcos. Het e-book Rechterhand van de duivel, geschreven door William C Rempel, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel Rechterhand van de duivel eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De linker- en de rechterhand van de duivel is beschikbaar in 22 andere talen. Terug naar De linker- en de rechterhand van de duivel. Talen. català De linker- en de rechterhand van de duivel op mubi.com. Vind trailers, beoordelingen en alle informatie voor De linker- en de rechterhand van de duivel door Enzo Barboni....

INFORMATIE

AUTEUR
William C Rempel
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Rechterhand van de duivel.pdf

OMSCHRIJVING

Jorge Salcedo, zoon van een Colombiaanse generaal, is militair en beveiligingsexpert. In januari 1989 vraagt een vriend hem mee naar een zakenafspraak. Daar blijkt dat hun gesprekspartners lid zijn van het Cali-drugskartel. Zij bieden Salcedo een baan aan. Hij voelt zich geïntimideerd en durft hun aanbod niet af te slaan...Hij wordt lid van het beveiligingsteam van het kartel, rapporteert direct aan de hoogste baas en boekt grote successen in de strijd tegen het concurrerende kartel van Pablo Escobar. Maar het wordt steeds moeilijker om zijn daden met zijn overtuigingen in overeenstemming te brengen. Als hij in 1994 opdracht krijgt om de accountant van het kartel te elimineren, is de maat vol. Salcedo neemt contact op met de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA en vertelt alles wat hij weet. Samen bereiden ze een jaar lang de ondergang van het kartel voor...William Rempel is al 36 jaar onderzoeksjournalist en redacteur bij de Los Angeles Times. Hij kreeg talloze prijzen voor zijn werk. Jorge Salcedo wist, na de ontmanteling van het kartel, via Bogota naar de VS te ontkomen. Tot op de dag van vandaag leeft hij, samen met zijn familie, onder een valse naam op een schuiladres, ergens in Amerika.

Wil je het boek lezen?Rechterhand van de duivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur William C Rempel. Lezen Rechterhand van de duivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN