Vriendschap

Vriendschap - Catharina de Haas | Fthsonline.com

...ste waarop een goede vriendschap gebouwd is, is vertrouwen en onvoorwaardelijkheid ... Schooltv: Huisje Boompje Beestje - Vriendschap ... . Op Chatbelgie.com ben je welkom zoals je bent! Wees eerlijk en jezelf. Pas dan vind je die vriendschap die je graag zou willen. Zoek je bijvoorbeeld lotgenoten, mensen voor een kookclub, iemand om mee te chatten, mailen, uitgaan, wandelen of om te fietsen? Een vriend of vriendin? Chat gezellig en doe mee met wat vriendschap je te bieden heeft! 'Vriendschap is het moeilijkste om uit te leggen, je leert het niet op school. Maar als je niet de betekenis van vriendschap hebt geleerd, heb je niks geleerd. ... Vriendschappen - Marktplaats ... . Maar als je niet de betekenis van vriendschap hebt geleerd, heb je niks geleerd.' - Muhammed Ali 'Er is niks beter dan een vriend, oké, een vriend met chocolade.' 'Vriendschap gaat er niet om wie het langst een deel uit maakt van je leven. Met de een kun je lachen tot je blauw ziet, met de ander voer je de diepste gesprekken en met een derde beleef je de wildste avonturen. Vrienden (en vriendinnen, natuurlijk) zijn er in alle soorten en maten. Maar echte vriendschap kun je aan deze vijf dingen herkennen. 5-mei-2020 - Bekijk het bord 'vriendschap teksten' van virginierooshui, dat wordt gevolgd door 246 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Teksten, Vriendschap, Spreuken. Een vriendschap, ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Catharina de Haas
DIMENSIE
12,53 MB
BESTANDSNAAM
Vriendschap.pdf

OMSCHRIJVING

Vriendschap gaat over ons leven. Vriendschap gaat over samen leven. De meeste mensen rekenen vriendschap tot het privéterrein. Vriendschappelijke gevoelens gaan echter verder dan de voordeur. Deze gevoelens kleuren en bepalen het dagelijks leven, je ervaart ze tijdens de behandeling bij de kassa van een supermarkt, en ze betreffen ook het hoogste ambacht: het bedrijven van politiek.Is vriendschap een kostbaar bezit vol onzekerheden? Of zelfs méér dan dat: is vriendschap een illusie, 'een pakketje schroot, met een dun laagje chroom'? Kún je van bezit spreken als het over vriendschap gaat? Van welke makelij is vriendschap? Is vriendschap een fenomeen dat we zelf op eigen wijze vorm kunnen geven? Is vriendschap een levenshouding die we met vallen en opstaan vanaf onze jeugd als vanzelf leren? Hebben we nog vrienden nodig als we een partner hebben met wie we alles kunnen delen? Deze en andere vragen worden in dit boek beantwoord, met behulp van filosofische beschouwingen en teksten van filosofen, met een vleugje psychologie en sociologie, met literaire voorbeelden ter illustratie.Catharina De Haas studeerde onder meer filosofie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij is sinds 1992 filosofisch consulent met een eigen praktijk voor zowel particulieren als bedrijven. Haar praktijk is gevestigd in Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Vriendschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catharina de Haas. Lezen Vriendschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN