Binnenland 1

Binnenland 1 - R. Snijders | Fthsonline.com

...de Nederlandse omroep VPRO, gepresenteerd door Ronald Snijders, dat van 2007 tot 2008 elke zaterdagavond om half zeven op Radio 1 werd uitgezonden, en "dat zich baseert op nieuwsfictie vanuit de binnenwereld" ... Hoorspel: Binnenland 1 (aflevering 2) - VPRO ... . De laatste uitzending was op 16 augustus 2008. Binnenland 1 was de opvolger van radioprogramma's als Ronflonflon en Radio Bergeijk en ... Evenementen per 1 juli weer toegestaan, corona-app bijna klaar. 22:29 in Binnenland, Buitenland Liveblog. Het belangrijkste coronanieuws van woensdag 24 juni lees je in dit liveblog. ... Het laatste nieuws en video's over Binnenland. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl ... bol.com | Binnenland 1, R. Snijders | 9789061699019 | Boeken ... . 22:29 in Binnenland, Buitenland Liveblog. Het belangrijkste coronanieuws van woensdag 24 juni lees je in dit liveblog. ... Het laatste nieuws en video's over Binnenland. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland. Het laatste Binnenland nieuws het eerst op NU.nl. Politie schiet man neer in Bergen op Zoom die dreigde met messen gisteren om 04:22 - Binnenland Binnenland. Standbeeld op Joodse ... In aanloop naar de nieuwe donorwet per 1 juli, waarbij ieder... 19:48. Sterren 'Gert Verhulst verraste mij toen ik dronken was' Goed nieuws voor alle fans van ... Dit soort absurde onderwerpen, radiogesprekken en nieuwsberichten waren wekelijks te horen bij de VPRO op Radio 1 in het actualiteitenhoorspel Binnenland 1, het radiomagazine met nieuwsfictie vanuit de...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Snijders
DIMENSIE
6,64 MB
BESTANDSNAAM
Binnenland 1.pdf

OMSCHRIJVING

Hoorde u dat nou goed? De radio staat aan en de presentator zegt: ‘Het Andries Knevelmuseum is afgelopen nacht getroffen door een felle brand, de westvleugel en het dertien verdiepingen tellende Kneveldrome brandden volledig uit. Verderop in de uitzending een interview met tandarts De Greef over de deze week in opspraak geraakte satanische tandheelkundige sekte. En de soap Goede Tijden Slechte Tijden is voor het derde achtereenvolgende jaar herdacht met een stille tocht.’Dit soort absurde onderwerpen, radiogesprekken en nieuwsberichten waren wekelijks te horen bij de VPRO op Radio 1 in het actualiteitenhoorspel Binnenland 1, ‘het radiomagazine met nieuwsfictie vanuit de binnenwereld’. De papiervriendelijkste teksten, geschreven door Ronald Snijders en Fedor van Eldijk, zijn nu bijeengebracht in Binnenland 1. Een uniek document van een inmiddels verdwenen radioprogramma. Een boek waarbij u voortdurend zult denken: las ik dat nou goed?

Wil je het boek lezen?Binnenland 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Snijders. Lezen Binnenland 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN