Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Bugel (boek met Cd)

Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Bugel (boek met Cd) - Jaap Kastelein | Fthsonline.com

...en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter ... Horen Lezen & Spelen deel 2 voor Bugel (boek met Cd) ... . boek voor trompet bladmuziek Horen Lezen Spelen deel 2 Trompet met CD een 3-delige moderne lesmethode voor Trompet, vanuit voorraad leverbaar Muziekcentrum Hellevoetsluis much-music.nl Horen Lezen & Spelen deel 3 Trompet een 3-delige moderne lesmethode voor Trompet, vanuit voorraad leverbaar Muziekcentrum Hellevoetsluis of much-music.nl Kids Play Easy Solo kan ook naast de methode Horen, lezen & spe ... Horen Lezen & Spelen Deel 3 voor Trompet (Boek met Cd) ... .nl Kids Play Easy Solo kan ook naast de methode Horen, lezen & spelen worden gebruikt.... Direct leverbaar. info . € 19.54. ... Een vrolijk boek met de liedjes van de films Shrek en Shrek2. ... Compositions for Tenor Saxophone deel 1 Compositions voor Tenorsaxofoon met CD. De Haske Horen, Lezen & Spelen - Bugel 2 Artikelnr: 9000-0006-2850 Garantietermijn: Op dit product krijg je alleen garantie op fabrieksfouten. Algemeen. Met dit alleraardigste boek leert u hoe de bugel het best bespeeld kan worden. De combinatie van oefeningen en instructies zorgt ervoor dat uw techniek verbeterd wordt en u stukjes van een steeds hoger niveau kunt gaan spelen. Horen, lezen & spelen Horen, lezen & spelen voor Bugel, deel 3. ... De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier.In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. Beschrijving. Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. De Haske: Horen Lezen Spelen Trompet deel 1 met CD - 3-delige moderne lesmethode voor Trompet, vanuit voorraad leverbaar morgen in huis via much-music.nl De Haske Horen, Lezen & Spelen - Bugel 1 Artikelnr: 9000-0006-2848 Garantietermijn: Op dit product krijg je alleen garantie op fabrieksfouten. Algemeen. Ook de Franssprekende bugelspeler kan zijn hart ophalen. In 'Ecouter, Lire & Jouer' voor 'Bugle' staat exact beschreven hoe dit instrument beoefend kan worden. Elk boek staat boordevol gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier. In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. Hallo! Op zoek naar een Horen Lezen & Spelen Deel 3 voor Trompet (Boek met Cd)-boek geschreven door auteur Jaap Kastelein? Registreer u op onze website bank72.nl en download gratis boeken!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Kastelein
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Bugel (boek met Cd).pdf

OMSCHRIJVING

Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. Elk boek staat boordevol gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier.In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. In deel 1 komen de notenwaarden tot achtsten in een beperkte omvang aan de orde, evenals een aantal voortekens. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de belangrijkste hulpgrepen. De geschiedenis van het instrument staat beschreven op een speciale bladzijde met fraaie illustraties.In deel 2 staat - naast een ritmische uitbreiding naar zestiende noten en de introductie tot de 6/8 maatsoort - een chromatische toonuitbreiding op het programma. Verder belicht elk boek speeltechnieken en oefeningen die zijn toegespitst op het betreffende instrument. Een bladzijde met nieuwe informatie over het instrument is weer een waardevol extraatje. In deel 3 komt het spelen van talrijke stukken op de eerste plaats, maar ook nieuwe toonladders en intervallen komen aan de orde, evenals Theodor Tonleiter's uitleg over majeur- en mineurtoonsoorten. De leerlingen leren improviseren over een akkoordenschema. Verder bevat deel 3 ritmische uitbouw tot de meest voorkomende en gebruikte combinaties van notenwaarden. Interessante wetenswaardigheden over de bouw van het instrument komen op een speciale bladzijde aan bod.

Wil je het boek lezen?Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Bugel (boek met Cd) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Kastelein. Lezen Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Bugel (boek met Cd) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN