Schaken met de macht

Schaken met de macht - Frans van Daele | Fthsonline.com

...t Terug ... (18), die zich een fanatiek aanvallende Daniel Hausrath met succes van het lijf hield, en Casper Schoppen (17), die tegen Manuel Bosboom een pionnetje won en een wanhoopsaanval van Bosboom koeltjes afweerde ... Schaken met de macht door Frans van Daele vanaf 24 ... ... . Drie jonge Nederlanders op kop in het Open NK! Vergelijken - Schaken met de macht - Boek Frans van Daele (9401458073) ISBN: 9789401458078 - Het Boek Schaken met de macht (9401458073) geschreven door Frans van Daele bestel je op bruna.nl! Hij vertegenwoordigde België in Griekenland, Rome en… Schaken met de macht direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Schaken met de macht Achter de s ... Schaken met de macht (e-Book) - Frans van Daele | Boeken.com ... .nl! Hij vertegenwoordigde België in Griekenland, Rome en… Schaken met de macht direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Schaken met de macht Achter de schermen van de diplomatie. ... De minister van staat vertelt openhartig over zijn fascinerende leven achter de schermen van de macht. Hij trad op in netelige kwesties, in harde onderhandelingen en tijdens kantelmomenten in onze recente geschiedenis. Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Bestel Schaken met de macht van Frans Van Daele. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd schaken met de macht opdracht in Europa, als ik niet zeker was geweest dat hij mijn com-pagnon de route zou zijn. Het leven is soms eenvoudig. Ik voeg er nog deze bedenking aan toe. De Europese eenmaking is zowel voor Frans als voor mij haast een waarde op zich. Ze staat immers in dienst van grote waarden als vrede, democratie en voor - spoed ... Schaken met de macht (ePUB) Bekijk alles. Schaken met de macht Frans van Daele • Boek • hardback. Samenvatting . Een unieke kijk achter de schermen van de Belgische, Europese en internationale politiek Hij wordt omschreven als een 'doorgewinterde diplomaat', 'onverstoorbare eurofiel' en zelfs als 'schaduwkoning'. Schaken met de macht. Auteur: Frans van Daele. E-book op Bol.com (€ 23,99) Tweeten. Omschrijving Schaken met de macht. Hij vertegenwoordigde Belg...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans van Daele
DIMENSIE
8,45 MB
BESTANDSNAAM
Schaken met de macht.pdf

OMSCHRIJVING

Hij wordt omschreven als een 'doorgewinterde diplomaat', 'onverstoorbare eurofiel' en zelfs als 'schaduwkoning'. Hij vertegenwoordigde België in Athene, Rome en Washington, bij de Europese Unie, in de VN-Veiligheidsraad en in de NAVO. Hij adviseerde premier Leterme, Europees president Van Rompuy en koning Filip.Voor het eerst treedt baron Frans van Daele nu helemaal uit de schaduw. De minister van staat vertelt openhartig over zijn fascinerende leven achter de schermen van de macht. Hij trad op in netelige kwesties, in harde onderhandelingen en tijdens kantelmomenten in onze recente geschiedenis. Als ambassadeur in de VS moest hij bijvoorbeeld de brokken lijmen toen verschillende Amerikaanse toplui plotseling in het vizier kwamen van de Belgische genocidewet. Tijdens de Griekse staatsschuldencrisis navigeerde hij Europa weg van de afgrond. En als rechterhand van de koning drukte hij zijn stempel op de vorming van de regering-Michel.Aan de hand van diepgaande historische analyses en talrijke anekdotes, opgeluisterd met wijze 'nagedachtenissen' en scherpe citaten, biedt Frans van Daele een unieke blik op het schaakbord van de Belgische, Europese en internationale politiek.

Wil je het boek lezen?Schaken met de macht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans van Daele. Lezen Schaken met de macht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN