Vanonder vrij

Vanonder vrij - Margarete Stokowski | Fthsonline.com

...9463931731 Zoek. Search: Mijn account Vanonder vrij Margarete Stokowski ... AH Vrij :: AH Vrij Groen, Grond en Infra Homepage ... . 0. Verschijnt in april 2020 bij Borgerhoff & Lamberigts. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Topics 0 Genre Mens & Maatschappij Aantal pagina's 192 Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts Laatste editie 19 juni 2020 ISBN 9789463931731 + Boekinformatie wijzigen. Vanonder vrij door Stokowski, Margarete, EAN 9789463931731. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk ... Bureau ISBN - Vanonder vrij ... . Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Vrij ziet meer op het gevoel, dat iemand heeft, die niet gebonden is en niet gedwongen kan worden, om iets tegen zijn wil te doen. Een vrij man, een onafhankelijk man. Ons gemeenebest was een onafhankelijke staat geworden. De vrije steden van Duitschland hadden vroeger hun eigen bestuur. In Vanonder vrij beschrijft Margarete Stokowski (Spiegel-columnist) hoe het is om vrouw te zijn. Ze vertelt over haar vroege wens om absoluut als meisje gezien te worden, over ontoegankelijke seksuele opvoeding, over haar en ontharing, over gewelddadige ervaringen, seks, liefde en feminisme. Haar persoonlijke belevenissen, die ze prachtig neerschrijft in dit boek, bekijkt ze in het licht van ... In Vanonder vrij beschrijft Margarete Stokowski (Spiegel-columnist) hoe het is om vrouw te zijn. Ze vertelt over haar vroege wens om absoluut als meisje gezien te worden, over ontoegankelijke seksuele opvoeding, over haar en ontharing, over gewelddadige ervaringen, seks, liefde en feminisme. Haar persoonlijke belevenissen, die ze prachtig neerschrijft in dit boek, bekijkt ze in het licht van ... AUTHOR(S)= Baeté, H. \ Vereniging v...

INFORMATIE

AUTEUR
Margarete Stokowski
DIMENSIE
9,60 MB
BESTANDSNAAM
Vanonder vrij.pdf

OMSCHRIJVING

In Vanonder vrij beschrijft Margarete Stokowski (Spiegel-columnist) hoe het is om vrouw te zijn. Ze vertelt over haar vroege wens om absoluut als meisje gezien te worden, over ontoegankelijke seksuele opvoeding, over haar en ontharing, over gewelddadige ervaringen, seks, liefde en feminisme.Haar persoonlijke belevenissen, die ze prachtig neerschrijft in dit boek, bekijkt ze in het licht van filosofische en wetenschappelijke informatie die ze helder weet samen te vatten voor haar lezers. Wanneer ze naast haar eigen verhaal ook de verhalen van talloze andere vrouwen aanhoort, wordt het duidelijk dat de moderne vrouw nog steeds heeft af te rekenen met een structurele ongelijkheid. Met veel humor en wijsheid positioneert Margarete de vrouw in de hedendaagse samenleving. Als we verandering op grote schaal willen bereiken, stelt ze, dan moeten we focussen op de details, opde alledaagse dingen die voor vrouwen om een of andere reden anders zijn gebleven. Een persoonlijk en bevrijdend boek dat toont hoe moeilijk het blijft om dat daar vanonder bespreekbaar te maken.

Wil je het boek lezen?Vanonder vrij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margarete Stokowski. Lezen Vanonder vrij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN