Voorspellingen

Voorspellingen - Tony Allan | Fthsonline.com

...azine moesten kiezen. Maar online is er gelukkig meer ruimte ... Voetbal voorspellingen. Wedtips gratis ... . Daarom hier onverkort en zoveel mogelijk ongeredigeerd haar hele bijdrage aan de voorspellingen voor het nieuwe jaar. VOORSPELLINGEN 2020 NEDERLAND Het kabinet […] Voorspellingen die in deze tijd uitkomen, laten zien dat Gods Koninkrijk binnenkort een eind zal maken aan menselijke regeringen (Daniël 2:44; Lukas 21:31). Daarom moet iedereen nu zijn best doen om goedgekeurd te worden door de Koning die door God is aangesteld, Jezus Christus. In totaal kwam Global Future Counsils met acht voorspellin ... Nostradamus: Derde wereldoorlog zou beginnen in Frankrijk ... ... . In totaal kwam Global Future Counsils met acht voorspellingen over de wereld in 2030. 1. Alle producten zullen diensten worden. We bezitten volgens het Deense parlementslid Ida Auken niets meer, dus geen auto, geen huis, geen apparaten en geen kledij. Shoppen is een verre herinnering geworden in de stad van 2030. woensdag 01 juli tot en met woensdag 08 juli Grote kans (80%) op overgang naar een licht wisselvallig weertype met maximumtemperaturen geleidelijk rond de langjaargemiddelde waarden. Daarbij is er dagelijks 40-70% kans op regen of buien. 24/06/2020 05.39 uur LT Start Meest interessante pagina's Voorspellingen ** Nieuw ** Waarzegger orakel Toekomst advies Artikelen Valentijnsdag 2020 voorspellingen ** Nieuw ** Waarzegger Meest gestelde vragen Horoscopen Westerse horoscopen Chinese horoscopen Daghoroscoop Weekhoroscoop Maandhoroscoop Chinese daghoroscoop Chinese weekhoroscoop Chinese maandhoroscoop Beroemdheden horoscopen Tarot Tarot dagkaart ......

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Allan
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Voorspellingen.pdf

OMSCHRIJVING

Al van oudsher wenden mensen zich in onzekere tijden tot profeten en helderzienden om informatie te krijgen over wat de toekomst zal brengen. Profetieën zijn de inspiratiebron geweest voor oorlogen, fanatieke religieuze groeperingen en massabewegingen onder volkeren. Voorspellingen is een baanbrekend overzicht dat alle werelddelen en 5000 jaar menselijke geschiedenis beslaat: van de Chinese waarzeggers uit de Oudheid tot moderne visioenen van catastrofe en wereldondergang. Het is een fascinerende anthologie van verbazingwekkende en leerzame verhalen over onder andere de profetieën van Nostradamus en voorspellende dromen over de ondergang van de Titanic en de grote brand in de Rijksdag te Berlijn. Daarnaast gaat de auteur uitgebreid in op de werking van de belangrijkste voorspellende systemen, zoals I Tjing, profetieën van de Maya's en tarotkaarten. Ten slotte onderzoekt de auteur de accuratesse van voorspellingen uit het verleden en geeft commentaar op de profetieën die nog moeten worden vervuld.

Wil je het boek lezen?Voorspellingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Allan. Lezen Voorspellingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN