Wijze mannen

Wijze mannen - Susan Smit | Fthsonline.com

... datgene waardoor eene handeling zich van andere onderscheidt ... mannen: 539 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... . Manier is een aan het Fransch ontleend woord, dat hetzelfde uitdrukt als de beide andere, maar in de spreektaal het meest gehoord wordt. Geschreven bij Wijze mannen. Net voordat ik op vakantie ging naar Curaçao heb ik dit boek aangeschaft. Eigenlijk als cadeautje voor iemand anders. Echter toen ik de eerste pagina's las, had ik al snel door dat ik zelf veel meer aan dit boek zou hebben. Ook Wijze mannen & Wijze vrouwen leest als een inspirerende ... bol.com | Wijze mannen (ebook), Susan Smit | 9789048806645 ... ... . Ook Wijze mannen & Wijze vrouwen leest als een inspirerende en openhartig getoonzette zoektocht naar wijsheid. Smit is ervan overtuigd dat wij veel van oudere mannen en vrouwen kunnen leren. Ze beschrijft haar ontmoeting met koningin Noor van Jordanië, ... De wijzen uit het oosten of drie koningen zijn, binnen de christelijke traditie, de "wijzen" (Grieks: μαγοι, magoi) die Jezus van Nazareth na zijn geboorte kwamen vereren en geschenken van goud, wierook en mirre brachten. De aanbidding der Koningen is een populair thema in de religieuze kunst.De wijzen maken deel uit van een traditionele kerststal, waarin ze vaak samen met kamelen worden ... Wijze 1) Aanpak 2) Achtervoegsel 3) Bouworde 4) De manier waarop 5) Deskundige 6) Façon 7) Gebruik 8) Geleerd m...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Smit
DIMENSIE
8,99 MB
BESTANDSNAAM
Wijze mannen.pdf

OMSCHRIJVING

Wijze mannen is een inspirerend boek vol prachtige gesprekken met wijze mannen van over de hele wereld op het gebied van wetenschap, religie, spiritualiteit, cultuur en politiek, gelardeerd met inzichten van de schrijfster zelf. Met onder anderen Ton van der Kroon, Redmond O'Hanlon, Arthur Japin, Marinus Knoope, Alain de Botton, Tijn Touber, Eckhart Tolle, Frans de Waal en Max Moszkowicz sr.

Wil je het boek lezen?Wijze mannen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Smit. Lezen Wijze mannen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN