De duik

De duik - Catherine Steadman | Fthsonline.com

...uik. In Willemstad in Curaçao is een brug: de Pontjesbrug ... De Duik ... . Het is een oude brug en hij herbergt een geheim: wie onder de brug door zwemt belandt in het verleden. Roly is de zoon van een Nederlandse moeder en Curaçaose vader. Hij leert van zijn vader over het geheim van de Pontjesbrug, maar mag er niemand iets over vertellen - zelfs zijn grote liefde Mila niet. 'De duik' is dan ook een boek om zelf tropisch verliefd van te worden. Op het verhaal. En op de prachtige tekeningen van Sanne ... De duik van Catherine Steadman | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Op het verhaal. En op de prachtige tekeningen van Sanne te Loo. Sanne is naar Curaçao gereisd om 'De duik' te illustreren. Haar paginagrote, gekleurde tekeningen trekken je moeiteloos de wereld van Roly en Mila binnen. 'De duik' is een boek dat je De Duik (Onbekende bindwijze). In 1996 ontmoetten Audrey Mestre en Pipín Ferreras elkaar. Zij was een jonge, beeldschone, Franse biologe, hij was toen... Erik over de Duik: 'het is zo mooi vormgegeven…echt geweldig" mei 20, 2020 Als mensen kiezen voor een persoonlijk ontwikkelingstraject als de Duik, bekent dit dat ze bereid… De Duik (Onbekende bindwijze). Alsof je erbij was...Martijn: 'We hadden de zwembroek al aan en wilden snel het water in. We waren eerst wat aan het... Welkom op de website van "De Duik" Kom genieten van de rust die het strand je biedt. Zeeland heeft de meeste zonuren van heel Nederland en je kunt er heerlijk genieten van zon, zee en zand. Ervaar zelf hoe fijn het is om 's morgens op het strand wakker te worden bij het geruis van de golven. Strandhuisje "De Duik" is te huur in de De duik. Als je één simpele keuze kon maken die je leven voor altijd zou veranderen, wat zou je dan doen? Een schokkende ontdekking tijdens een paradijselijke reis zet het leven van een perfect paar compleet op zijn kop. Een spannend psychologisch thrillerdebuut voor liefhebbers van Ruth Ware, Paula Hawkins en Shari Lapena. Erin is een documentairemaker die op het punt staat door te breken. duiken: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Training de Duik, Eindhoven....

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Steadman
DIMENSIE
9,11 MB
BESTANDSNAAM
De duik.pdf

OMSCHRIJVING

Een schokkende ontdekking tijdens een paradijselijke reis zet het leven van een perfect paar compleet op zijn kop.Erin is een succesvolle documentairemaker en haar man Mark heeft een carrière als bankier. Om hun liefde te vieren gaan ze samen op een romantische reis naar het tropische eiland Bora Bora. Daar genieten ze van de zon, het strand en elkaar. Maar dan, als ze gaan duiken in de helderblauwe zee, vinden ze iets in het water…Het stel staat voor een gevaarlijke keuze: vertellen ze wat ze hebben gevonden of bewaren ze hun geheim? Als niemand anders ervan weet, kan er niets misgaan, toch? Hun beslissing brengt een verwoestende reeks gebeurtenissen op gang.

Wil je het boek lezen?De duik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Steadman. Lezen De duik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN