De taal van de vrede_wat je nu zegt verandert jouw wereld

De taal van de vrede_wat je nu zegt verandert jouw wereld - Marshall B. Rosenberg | Fthsonline.com

...99, ISBN/ISBN13: 9789077770283, Categorie: Boek, De taal van de vrede ligt in de boekhandel! Marshall Rosenberg zegt over ... De taal van de vrede - metadata.isbn.nl ... ... 'De taal van de vrede spreken, helpt ons om op zo'n manier in contact te treden met andere mensen dat onze aangeboren compassie vrijelijk gaat stromen. Het is de meest effectieve manier die ik overal ter wereld in gezinnen met grote problemen, in disfunctionele bureaucratie`n en in door oorlog verwoeste landen heb toegepast om tot een vreedzame oplossing van een conflict te komen. De taal van de vrede [e-Book] Wat je nu zegt verandert jouw wereld. Marshall B. Rosenberg. Beoordeel dit boek als eerste ... De taal van de vrede_wat je nu zegt verandert jouw wereld ... ... . De taal van de vrede [e-Book] Wat je nu zegt verandert jouw wereld. Marshall B. Rosenberg. Beoordeel dit boek als eerste! Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Dat is niet altijd even makkelijk, maar het is zeker de moeite waarde," aldus de auteur. "De Taal van de Vrede; wat je nu zegt verandert jouw wereld", Marshall B.Rosenberg, Uitgeverij De Zaak, 170 blz.; € 18,95; april 2008; www.uitgeverijdezaak.nl . De taal van de vrede Wat je nu zegt verandert jouw wereld Marshall Rosenberg. Conflicten oplossen op micro- en macroniveau met geweldloze communicatie Door de oefeningen te doen, leren we zelf de taal van de vrede te spreken. Taal Nederlands Vers. datum 01/05/2011 NSTC 9789089670908. dit werk kent de volgende uitvoeringen. Paperback. ISBN 9789089670908 verschijningsdatum 01/05/2011. NUR 324 Literaire tijdschriften uitgever. Hoogland & Van Klaveren, Uitgeverij. ... De eeuw van de kersenbloesem . Oranje is het nieuwe zwart Amazon.com: De taal van de vrede: wat je nu zegt verandert jouw wereld (Dutch Edition) (9789077770283): Rosenberg, Marshall B.: Books van De vreDe Wat je nu zegt veranDert jouW WerelD Marshall B. r osenBerg gronDlegger van het MoDel voor geWelDloze CoMMuniCatie De internationaal bekende vredestichter, mediator en psycholoog Marshall Rosenberg toont ons hoe we vrede kunnen brengen door de taal van de vrede te spreken. Als je de oefeningen doet, leer je De taal van de vrede (e-boek) door Marshall B. Rosenberg, EAN 9789020215229. De taal van de vrede- wat je nu zegt verandert jouw wereld door Marshall B. Rosenberg . Gelijk hebben of gelukkig zijn- Gabriele Seils in gesprek met de grondlegger van het model voor Geweldloze Communicatie Marshall B. Rosenberg . Geweldloze Communicatie- werkboek door Lucy Leu . Stop met aardig zijn door Thomas d'Ansembourg ALBERTO VILLOLDO, psycholoog en medisch antropoloog, doet al meer dam 25 jaar onderzoek naar geneespraktijken van de sjamanen van de Amazone en Andes. De taal van de vrede: Wat je nu zegt verandert jouw wereld...

INFORMATIE

AUTEUR
Marshall B. Rosenberg
DIMENSIE
10,93 MB
BESTANDSNAAM
De taal van de vrede_wat je nu zegt verandert jouw wereld.pdf

OMSCHRIJVING

De internationaal bekende vredestichter, mediator en psycholoog Marshall Rosenberg toont ons hoe we vrede kunnen brengen door de taal van de vrede te spreken.De internationaal bekende vredestichter, mediator en psycholoog Marshall Rosenberg toont ons hoe we vrede kunnen brengen door de taal van de vrede te spreken. Als je de oefeningen doet, leer je zelf geweldloos en effectief te communiceren, zodat er meer vrede ontstaat in jezelf en je omgeving.Het is bij Geweldloze Communicatie belangrijk dat we onze gevoelens, behoeftes en verzoeken op zo'n manier verwoorden, dat ze een geschenk zijn. Ze zijn een geschenk omdat de ander nu weet wat er in ons leeft en kan gaan geven, wat ieder mens in wezen heerlijk vindt. We leren luisteren naar de gevoelens en behoeftes achter de uitspraken van andere mensen.

Wil je het boek lezen?De taal van de vrede_wat je nu zegt verandert jouw wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marshall B. Rosenberg. Lezen De taal van de vrede_wat je nu zegt verandert jouw wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN