Hink-Stap-Leef! 2 - Sprong in het diepe

Hink-Stap-Leef! 2 - Sprong in het diepe - Monique van Goozen | Fthsonline.com

...gen bedrijf. Sprong in het diepe is het tweede deel in Hink - stap - leef trilogie van Monique van Goozen ... Sprong in het diepe | Boeken ... . In deel 1 leerde je een groep mensen kennen waarvan sommigen door familiebanden verbonden zijn en anderen door vriendschaps- of liefdesbanden. Gelukkig hoeven we de personen uit deel 1 nog niet los te laten. Dat is het mooie van een trilogie. En als Max iets beangstigend vindt, is het dat wel… Sprong in het diepe is een feel good verhaal over liefde en vriendschap. Over mensen die ondanks hun tegenstellingen onvoorwaardelijk voor elkaar willen kiezen, bereid zijn ris ... bol.com | Hink-Stap-Leef! 1 - Tweesprong, Monique van ... ... . Over mensen die ondanks hun tegenstellingen onvoorwaardelijk voor elkaar willen kiezen, bereid zijn risico's te nemen en nieuwe wegen durven in te slaan. Het is het tweede deel van de trilogie Hink-Stap-Leef! Sprong in het diepe is het tweede deel van de Hink - stap - leef trilogie van Monique van Goozen. In deel 1 leerde je een groep mensen kennen van wie sommige door familiebanden verbonden zijn en andere door vriendschaps- of liefdesbanden. Gelukkig hoeven we de personen uit deel 1 nog niet los te laten. Dat is het mooie van een trilogie. Sprong in het diepe door Monique van Goozen, EAN 9789463900096. Zoals het niet verstandig is om in het diepe te springen als je niet kunt zwemmen, zo is het niet verstandig om met betrekking tot je loopbaan in het diepe te springen, als je niet loopbaanvaardig bent. Ontwikkel loopbaanvaardigheden, zodat je niet met veel inspanning je hoofd boven water hoeft te houden op de arbeidsmarkt. 2. Zorg dat je een ... Aflevering 2. 43 min. Britse realityserie waarin Britten worden gevolgd die naar het vasteland van Europa trekken om hun droom te verwezenlijken. Zij wagen de sprong in het diepe en starten hun eigen bedrijf. Provided to YouTube by IIP-DDS Sprong In Het Diepe · Matthijn Buwalda Lichtjes In De Mist ℗ (c) Matthijn Buwalda Released on: 2016-09-05 Artist: Matthijn Buwalda Auto-generated by YouTube....

INFORMATIE

AUTEUR
Monique van Goozen
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
Hink-Stap-Leef! 2 - Sprong in het diepe.pdf

OMSCHRIJVING

Leonie is dol op haar schoonzus Anne en neefje Milan. Van zeer nabij volgt ze dan ook de, met de nodige strubbelingen gepaard gaande, romantische ontwikkelingen tussen Anne en haar nieuwe vriend, Jeroen.Zelf heeft Leonie geen enkele behoefte aan een liefdesrelatie, daarvoor geniet ze teveel van haar vrijheid en bovendien heeft ze het druk genoeg met het runnen van haar hobbywinkel "Van Katoen."Een aanvaring op de stoep voor haar huis zet echter haar vrijgezellenbestaan danig op zijn kop. Voor ze er erg in heeft valt ze als een blok voor de slimme, sociaal wat onhandige Max. Met hem zou ze best wel wat willen, althans voor een tijdje, maar zeker niet voor vast.De boomlange Max de Wit is leerkracht op een basisschool en schrijver van kinderboeken. Daarnaast zorgt hij voor zijn dementerende vader en jongere zus Nina, die bij hem inwoont.Wanneer hij op een hardhandige manier in contact komt met de expressieve eigenaresse van een hobbywinkel, komt er onverwacht verandering in zijn saaie, gestructureerde bestaan.Voor Max het weet heeft hij zijn hart aan Leonie verloren en betreedt hij een compleet nieuwe wereld, een kleurrijke wereld, waarin hij kennismaakt met Anne en Jeroen, Filippa en Joshua. Bovendien een wereld die Milan en Yfke op zijn pad brengt, twee geweldige kinderen met wie Max in korte tijd een buitengewone band krijgt.Door al deze mensen wordt hij uitgedaagd buiten zijn vertrouwde comfortzone te treden en de strenge controle beetje bij beetje los te laten.En als Max iets beangstigend vindt, is het dat wel…Sprong in het diepe is een feel good verhaal over liefde en vriendschap. Over mensen die ondanks hun tegenstellingen onvoorwaardelijk voor elkaar willen kiezen, bereid zijn risico's te nemen en nieuwe wegen durven in te slaan. Het is het tweede deel van de trilogie Hink-Stap-Leef!Monique van Goozen volgde een HBO-opleiding tot verpleegkundige, activiteitenbegeleider en docent. In het dagelijks leven begeleidt ze kinderen met downsyndroom in het reguliere onderwijs.

Wil je het boek lezen?Hink-Stap-Leef! 2 - Sprong in het diepe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique van Goozen. Lezen Hink-Stap-Leef! 2 - Sprong in het diepe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN