IE in Bedrijf - Deel 1, Handelsnamen en Merken

IE in Bedrijf - Deel 1, Handelsnamen en Merken - Marjolein Driessen | Fthsonline.com

... eigendom (IE) en reclamerecht. De serie boeken wordt uitgegeven door Legaltree, waar Marjolein een van de partners is ... bol.com | IE in Bedrijf 5 Online | 9789082373240 ... ... . Na deel 1 (naamcreatie), deel 2 (ideebescherming) en deel 3 (vormgeving en design) is dit voorjaar deel 4 gelanceerd (reclame) van de eBook serie IE in Bedrijf, waar wij als co-auteur aan meeschrijven. Uit het persbericht: "Vandaag verschijnt 'Online', het vijfde deel in de achtdelige serie IE in Bedrijf en het vervolg op de succesvolle en positief ontvangen eerdere delen 'Handelsnamen en merken', 'Bescherming van ideeën', 'Vormgeving' en 'Reclame'. De serie IE in Bedrijf is speciaal geschreven voor ondernemers en bedrijven die graag willen weten hoe zij hun ... N ... IE in Bedrijf Archieven - Legaltree Advocaten ... . De serie IE in Bedrijf is speciaal geschreven voor ondernemers en bedrijven die graag willen weten hoe zij hun ... Na deel 1 (merken), deel 2 (ideebescherming), deel 3 (vormgeving en design)en deel 4 (reclame) is dit voorjaar deel 5 gelanceerd (online) van de eBook serie IE in Bedrijf, waar wij als co-auteur aan meeschrijven. » overige-algemeen Marjolein Driessen en Theo-Willem van Leeuwen, IE in Bedrijf deel 5 - Online, IE-inbedrijf.nl 2018. Persbericht 15 mei 2018: Nu te downloaden en binnenkort als hard cover verkrijgbaar: 'Online', deel 5 van IE in Bedrijf: dé serie handboeken over intellectueel eigendom voor ondernemers en bedrijven. Vandaag verschijnt 'Online', het vijfde deel in de achtdelige serie IE in Bedrijf en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Driessen
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
IE in Bedrijf - Deel 1, Handelsnamen en Merken.pdf

OMSCHRIJVING

IE in Bedrijf - Deel 1, Handelsnamen en Merken is een boek van Marjolein Driessen. ISBN 9789082373202 Intellectueel Eigendom in Bedrijf is het eerste,cht praktische boek voor ondernemingen die zorgvuldig om willen gaan met hun intellectueel eigendom, zoals hun handelsnaam en merk. 'IE in Bedrijf' is geschreven in duidelijke taal en staat vol met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de auteurs: Marjolein Driessen, advocaat/partner bij Legaltree en specialist op het gebied van intellectuele eigendom en reclamerecht en Theo-Willem van Leeuwen, merkenjurist en eigenaar van merkenbureau Abcor. Fabels worden uit de wereld geholpen en ondernemers krijgen tips over hoe ze de vruchten kunnen plukken van een goede bescherming van hun intellectueel eigendom.Het eerste deel van de serie is getiteld: Handelsnamen en Merken. Wat is eigenlijk het verschil tussen een handelsnaam en een merk? Hoe ga je goed om met de naam van je bedrijf en van je producten? Hoe voorkom je dat een ander met jouw zorgvuldig gekozen naam aan de haal gaat? En als dat toch gebeurt, welke middelen heb je dan om dit misbruik tegen te gaan? Het is slechts een greep uit de vragen die Marjolein Driessen en Theo-Willem van Leeuwen helder hebben beantwoord.

Wil je het boek lezen?IE in Bedrijf - Deel 1, Handelsnamen en Merken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Driessen. Lezen IE in Bedrijf - Deel 1, Handelsnamen en Merken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN