Insight guides - Nationale Parken West-Amerika

Insight guides - Nationale Parken West-Amerika - Insight Guides (Nederlandstali | Fthsonline.com

...moederschap... Gaat u een roadtrip langs de westkust van Amerika maken? Of kunt u niet wachten tot u Yosemite (lees er alles over in Insight Guide Californië & Grand Canyon) ziet en de Grand Canyon in het zuidwesten van Amerika? En vergeet Yellowstone en de Rocky Mountains niet! In onze reisgids Nationale Parken West-Amerika komen alle bekende en minder bekende nationale parken aan bod ... Boek: Nationale Parken West-Amerika - Geschreven door ... ... . Insight Guides onderscheiden zich van andere reisgidsen De prachtige reisgidsenserie INSIGHT GUIDES bestaat al meer dan 40 jaar en op deze website vindt u alle Nederlandstalige edities. Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Uitgever: Insight Guides; Soort: Reisgids ... uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Nationale Parken West-Amerika is hierdoor niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een buitengewoon praktische reisgids. Reviews. Mooie reisgi ... Europa - Insight Guides reisgidsen ... . Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Uitgever: Insight Guides; Soort: Reisgids ... uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Nationale Parken West-Amerika is hierdoor niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een buitengewoon praktische reisgids. Reviews. Mooie reisgids . Insight Guide Nationale Parken West-Amerika is hierdoor niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een buitengewoon praktische reisgids. € 28,90 (incl 9% BTW) Plaats in winkelwagen. Meld j...

INFORMATIE

AUTEUR
Insight Guides (Nederlandstali
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - Nationale Parken West-Amerika.pdf

OMSCHRIJVING

'De nationale parken zijn voor de meeste Amerikanen even heilig als de vlag, het moederschap en appeltaart,' zo schreef John B. Oakes van de New York Times ooit eens in zijn krant. Hoe waar deze uitspraak is, blijkt nergens duidelijker dan in het westen van Noord-Amerika, waar de parken bescherming bieden aan landschappen die qua schoonheid en rijkdom aan dierenleven nauwelijks hun weerga kennen op aarde. Na inleidende hoofdstukken over de geologie, flora en fauna, pioniers en parkrangers, nemen de auteurs en fotografen u mee op reis naar alle nationale parken. Van Yosemite in Californië naar de Grand Canyon in het Zuidwesten en naar Yellowstone in de Rocky Mountains. Alle bekende en minder bekende nationale parken, van Alaska tot Hawaii, komen uitgebreid aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Wegsmeltende gletsjers', 'Kunst van de indianen', 'Natuurfotografie en 'Grizzlyberen'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet. In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over het reizen in de nationale parken, vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Nationale Parken West-Amerika is hierdoor niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een buitengewoon praktische reisgids.

Wil je het boek lezen?Insight guides - Nationale Parken West-Amerika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Insight Guides (Nederlandstali. Lezen Insight guides - Nationale Parken West-Amerika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN