Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...?

Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? - Cindy Brands | Fthsonline.com

... koffie dat ik hier in de Achterhoek kan vinden kost 1,80 ... Hoe Overleef Ik Van Alles (En Nog Wat)? Download PDF ePUB ... . De duurste is bij de V&D: daar kost een kop koffie maar liefst 2,35. En dan moet ik hem nog zelf halen bij de balie ook! De gemiddelde prijs van een kopje koffie is 2,-Hoeveel winst wordt er door een café/restaurant eigenlijk gemaakt per kopje koffie? Zin in een kop koffie in een luchthaven of treinstation? Dan ben je vaak aangewezen op een bakje troost uit Starbucks, een keten die wereldwijd vestigingen heeft. Maar in welke landen scoor je nu ... Koffie is een mees ... Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? van Cindy ... ... . Maar in welke landen scoor je nu ... Koffie is een meestal warm genuttigde drank, die wordt bereid op basis van water en gedroogde en gebrande pitten van de koffieplant (Coffea spp.) die vanwege hun vorm koffiebonen worden genoemd. Koffie bevat het stimulerende middel cafeïne.De meeste soorten in het geslacht Coffea komen van nature voor in tropisch Afrika en op de eilanden in de Indische Oceaan. Ik trek een blikje cola light open en besef dat dat waarschijnlijk nog véél slechter voor me is dan een kop koffie. Dag 5 Grappig: soms vergeet ik opeens dat ik deze challenge doe. Is dat een goed teken? Ik denk het wel. Vandaag is helaas niet zo'n dag. Ik voel me een zombie en eerlijk is eerlijk: zo zie ik er ook uit. Het valt mij erg op. Mijn vrouw laat altijd een bodempje thee of soep in het kopje zitten. Ook op het werk doen veel collega's dat. Waarschijnlijk onbewust, want als ik erom vraag worden er schouders opgehaald. Bij thee of koffie waar drab achterblijft kan ik me hier iets bij voorstellen, maar bij de theezakjes tegenwoordig, en de automatenkoffie op het werk speelt dat allemaal niet. In feite is elke strijd een soort van oorlog. Er zijn twee of meer kampen of meningen die tegenover elkaar staan. Hoe actueel is dat nu! Op meerdere manieren worden we als volk verdeeld. Of het nu gaat om huidskleur, om vaccinatie, om geloof en om nog veel meer. In het groot en in het klein. Zolang we verdeeld zijn zal er nooit rust zijn. Als het ware supercharge je de koffie hiermee en vormt zo een ware brainboost. Ik raad het af om dit bij elke kop koffie te doen, maar één kopje koffie per dag voorzien van MCT's kan het hongergevoel stillen terwijl het wel energie geeft. Volgens sommige is dit de ideale methode om af te vallen, ik denk dat daar meer voor nodig is. Nu zul je zeggen: maar ik ken iemand die heel veel zwarte koffie drinkt en zo mager is als een lat. Dat kan. Ieder lichaam is uniek en ieder lichaam kan anders reageren op voeding of stress . Sommigen mensen worden dik van stress, anderen mager....

INFORMATIE

AUTEUR
Cindy Brands
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...?.pdf

OMSCHRIJVING

"In de huidige samenleving draait het veel om presteren en dat geeft druk. Deze druk zet zich om in een vaak onprettige gemoedsrust zoals onrust en over-spanning in het hele menselijke systeem. Dat hoeft niet. Je kunt je eigen leven prima bewandelen zonder die druk en spanning vanuit de buitenwereld. Je zal daar alleen wel voor naar binnen moeten keren om daar zaken op orde te stellen".'Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie' is geschreven in de ik-vorm en draait om twee personen: de ik-persoon van waaruit het boek is geschreven en Pien, de mindfulness trainer die de hoofdpersoon begeleidt en ondersteunt in het proces van naar binnen keren.Als lezer word je meegenomen in de reis die de ik-persoon aangaat. Achterhaalde regels, verwachtingen en patronen, die haar 'lastig' vallen, leert zij om te zetten in zaken die zinvol voor haar zijn in de levensfase waarin zij zit. Voor de lezer kan het boek, die langzaam geschreven is en dus makkelijk opneembaar, een warme steun zijn in mogelijke veranderingen die bij de lezer nodig zijn. Het verhaal is dusdanig geschreven dat het de lezer aan het reflecteren zet. Pien is er zowel voor de ik-persoon als gevoelsmatig voor de lezer zelf.

Wil je het boek lezen?Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cindy Brands. Lezen Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN