Wedervaring

Wedervaring - Bodo Kirchhoff | Fthsonline.com

...dt gemaakt door Palm, waarom dat zo is weet ze niet ... Wedervaring, Bodo Kirchhoff | 9789048847822 | Boek ... ... . Liefde en naastenliefde, maar ook de taal zijn in Wedervaring belangrijke onderwerpen. Wedervaring. De gepensioneerde uitgever Reither ontmoet, na de vondst van een mysterieus boek zonder titel, per toeval Leonie Palm, die net haar hoedenwinkel heeft gesloten. Ze hadden beiden de hoop op een grote liefde al opgegeven, maar een autorit van drie dagen naar Sicilië brengt daar verandering in. Wedervaring is een schitterende kleine roman over ... bol.com | Wedervaring, Bodo Kirchhoff | 9789048847822 | Boeken ... . Wedervaring is een schitterende kleine roman over literatuur en taal, en over de liefde ... Wedervaring is een type roman dat alleen door een wat oudere auteur geschreven kan zijn. Het verhaal geeft blijk van stevig ingewortelde levenservaring en een gezonde afkeer van moderniteiten. Maar qua schrijfstijl is het Kirchhoff gelukt met zijn tijd mee te gaan. Bodo Kirchhoff Wedervaring Recensie Waardering ★★★★ Het is vrij uitzonderlijk dat een korte roman of novelle de Deutscher Buchpreis toegekend krijgt. Uitzondering erop is Wedervaring de roman van de Duitse schrijver Bodo Kirchhoff die in 2016 in Duitsland werd uitgegeven en nu in Nederlandse vertaling van Jospephine Rijnaarts is verschenen bij Uitgeverij Lebowski. Wedervaring Fictie Uit het Duits vertaald d...

INFORMATIE

AUTEUR
Bodo Kirchhoff
DIMENSIE
12,61 MB
BESTANDSNAAM
Wedervaring.pdf

OMSCHRIJVING

De gepensioneerde uitgever Reither ontmoet, na de vondst van een mysterieus boek zonder titel, per toeval Leonie Palm, die net haar hoedenwinkel heeft gesloten. Ze hadden beiden de hoop op een grote liefde al opgegeven, maar een autorit van drie dagen naar Sicilië brengt daar verandering in.Wedervaring is een schitterende kleine roman over literatuur en taal, en over de liefde tussen twee oudere mensen die niets meer te verliezen hebben, slechts alles te winnen.

Wil je het boek lezen?Wedervaring in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bodo Kirchhoff. Lezen Wedervaring Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN