Beknopte geschiedenis van Argentinië

Beknopte geschiedenis van Argentinië - Félix Luna | Fthsonline.com

...brocheerd: € 21,50: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-90 ... Beknopte geschiedenis van Argentinië - paperback - Félix ... ... ... Beknopte geschiedenis van Argentinië | ISBN 9789086663941 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Beknopte geschiedenis van Argentinië Félix Luna • Boek • paperback. Samenvatting . In dit werk schetst de Argentijnse historicus Félix Luna de geschiedenis van zijn land vanaf de eerste stichting van de stad Buenos Aires in 1536 tot aan de regering van president Néstor Kirchner in 2003. In dit werk schetst de Argentijnse historicus Félix Luna ... Beknopte geschiedenis van Argentinië - Félix Luna ... ... . In dit werk schetst de Argentijnse historicus Félix Luna de geschiedenis van zijn land vanaf de eerste stichting van de stad Buenos Aires in 1536 tot aan de regering van president Néstor Kirchner in 2003. Het is het eerste geschiedkundige werk over Argentinië in het Nederlands. Verhalende geschiedenis Argentinië Het is een geschiedenis in verhalende vorm zonder gedetailleerd in te gaan op ... Beknopte geschiedenis van Argentinië | Felix Luna . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. Bestel Beknopte geschiedenis van Argentinië van Félix Luna. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Beschrijving Beknopte geschiedenis van Argentinië In dit werk schetst de Argentijnse historicus Félix Luna de geschiedenis van zijn land vanaf de eerste stichting van de stad Buenos Aires in 1536 tot aan de regering van president Néstor Kirchner in 2003. Beknopte geschiedenis van Argentinië. In dit werk schetst de Argentijnse historicus Félix Luna de geschiedenis van zijn land vanaf de eerste stichting van de stad Buenos Aires in 1536 tot aan de regering van president Néstor Kirchner in 2003. Het is het eerste geschiedkundige werk over Argentinië in het Nederlands.Verhalende geschiedenis ArgentiniëHet is een geschiedenis in verhalende ... Beknopte geschiedenis van Argentinië: vanaf de eerste stichting van Buenos Aires tot aan het presidentschap van Néstor Kirchner: Amazon.es: Luna, Félix, Beereboom, Bart: Libros en idiomas extranjeros Fnac: vanaf de eerste stichting van Buenos Aires tot aan het presidentschap van Néstor Kirchner, Beknopte geschiedenis van Argentinië, Félix Luna, Bart Beereboom". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Beknopte geschiedenis van Argentinië. Vanaf de eerste stichting van Buenos A...

INFORMATIE

AUTEUR
Félix Luna
DIMENSIE
4,12 MB
BESTANDSNAAM
Beknopte geschiedenis van Argentinië.pdf

OMSCHRIJVING

Félix Luna laat ons op een mooie manier kennismaken met de bewogen geschiedenis van dit bijzondere land.In dit werk schetst de Argentijnse historicus Félix Luna de geschiedenis van zijn land vanaf de eerste stichting van de stad Buenos Aires in 1536 tot aan de regering van president Néstor Kirchner in 2003. Het is het eerste geschiedkundige werk over Argentinië in het Nederlands.Verhalende geschiedenis ArgentiniëHet is een geschiedenis in verhalende vorm zonder gedetailleerd in te gaan op namen, jaartallen en veldslagen. Het gaat meer over de grotere context van het verloop van de geschiedenis van Argentinië en toont de aanhoudende inspanning van een volk om zijn eigen identiteit te vinden, de tegenstelling tussen de hoofdstad en de provincies te overbruggen en tot een stabiel democratisch systeem te komen. Het boek vormt een mooie introductie op de geschiedenis van Argentinië, het land dat grote beroemdheden voortbracht, waaronder natuurlijk Koningin Máxima.Auteur Félix LunaFélix Luna werd geboren op 30 september 1925 in Buenos Aires. Hij is daar ook overleden op 5 november 2009 op de leeftijd van 84 jaar.Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Buenos Aires, studeerde af in 1951 en werd advocaat. Tegelijkertijd begon hij te schrijven en in 1954 debuteerde hij met een biografie over president Yrigoyen. Op zijn naam staat enorm oeuvre van boeken over de geschiedenis van Argentinië zoals biografieën over de presidenten Alvear, Ortiz en Roca. Ook schreef hij uitgebreid over het fenomeen van het Peronisme. Van zijn hand is verder de tiendelige 'Integrale geschiedenis van Argentinië''.Vertaler Bart BeereboomBart Beereboom raakte als kind gefascineerd door de legendarische Eva Peron. Dit groeide uit tot een grote passie voor de geschiedenis en cultuur van Argentinië. Al meer dan twintig jaar reist hij naar dit Zuid-Amerikaanse land en in 2002 woonde hij een half jaar in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Daar kreeg hij specifiek les in het castellano rioplatense, het Spaans van Argentinië, dat een geheel eigen karakter heeft. In Nederland volgde hij daarna een studie voor vertaler Spaans.

Wil je het boek lezen?Beknopte geschiedenis van Argentinië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Félix Luna. Lezen Beknopte geschiedenis van Argentinië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN