De honderd waterputten van Salaga

De honderd waterputten van Salaga - Ayesha Harruna Attah | Fthsonline.com

...steken en haar ontvoeren. Wurche groeit op in een vooraanstaande familie, die rijk is geworden door de slavenhandel ... De honderd waterputten van Salaga, Ayesha Harruna Attah ... ... . Lees „De honderd waterputten van Salaga" door Ayesha Harruna Attah verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut ... De honderd waterputten van salaga - ayesha harruna attah aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een De honderd waterputten van Salaga. Aan: Typ de naam van é ... De honderd waterputten van Salaga eBook door Ayesha ... ... . Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een De honderd waterputten van Salaga. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Attah, Ayesha Harruna (1983-) Inhoud: Eind 19e eeuw in het huidige Ghana ervaren twee vrouwen, een machtige ... Bestel De honderd waterputten van Salaga van Ayesha Harruna Attah. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De honderd waterputten van Salaga is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De honderd waterputten van Salaga PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De honderd waterputten van Salaga. Aminah woont met haar vader, ... De honderd waterputten van Salaga voert ons terug naar het West-Afrikaanse Ghana van voor de kolonialisering. Het is eind 19e eeuw, grote karavanen trekken langs de dorpen en steden met handelswaar. Goud, kleding en voedsel, maar ook en vooral slaven worden aangevoerd naar de Goudkust om verkocht te worden "over het grote water". De honderd waterputten van Salaga Vertaald door Annelies de hertogh en Els de Roon Hertoge uitgeverij orlando | oxfam novib. Vertaalster Annelies de hertogh ontving voor deze vertaling ... honderd mensen. Toen de madugu van zijn paard sprong en voor Obado ging staan, ... In Salaga, een bru...

INFORMATIE

AUTEUR
Ayesha Harruna Attah
DIMENSIE
12,73 MB
BESTANDSNAAM
De honderd waterputten van Salaga.pdf

OMSCHRIJVING

Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een dag gemaskerde mannen hun huis aanvallen, alles in brand steken en haar ontvoeren.Wurche groeit op in een vooraanstaande familie, die rijk is geworden door de slavenhandel. De handel en macht van haar familie worden bedreigd door Ashanti, Britse en Duitse troepen.In Salaga, een bruisende stad in het noorden van Ghana, befaamd vanwege de honderd putten die er zijn aangelegd om de slaven te wassen voor ze worden verkocht, kruisen de paden van deze twee jonge vrouwen elkaar.De honderd putten van Salaga is een bruisende historische roman over twee sterke en onvergetelijke vrouwen, over macht, vriendschap en verraad, gesitueerd in pre-koloniaal Ghana.

Wil je het boek lezen?De honderd waterputten van Salaga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ayesha Harruna Attah. Lezen De honderd waterputten van Salaga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN