De mensen die achterbleven

De mensen die achterbleven - Martijn Neggers | Fthsonline.com

.... Read "De mensen die achterbleven" by Martijn Neggers available from Rakuten Kobo ... DE MENSEN DIE ACHTERBLEVEN, romandebuut van Martijn ... ... . Hoofdpersoon Martijn Neggers, een medewerker in een kantoorboekhandel in Valkenswaard, besluit op een dag het kleine Bra... De mensen die achterbleven is een semi-autobiografische zoektocht naar glorie en succes, die onze held op een heleboel plekken brengt, behalve daar waar hij wil komen. Links zoek naar dit boek op bol.com. 2 BERICHTEN; 1 MENING; zoeken in: gebruikersnaam gebruikers bericht beide. 1 ... Recensies over: De mensen die achterbleven - Martijn ... ... .com. 2 BERICHTEN; 1 MENING; zoeken in: gebruikersnaam gebruikers bericht beide. 1 > 1. 1,0. Op oudere leeftijd, wanneer steeds meer mensen hem ontvallen, besluit hij een soort catalogus te maken van alle mensen die hij in zijn leven heeft ontmoet. De opbouw van het boek is gebaseerd op deze catalogus. In de huidige tijd, Martijn is dan 78 jaar, is hij systematisch met de catalogus bezig en proeven we zijn kleine leven in al zijn facetten. Hoofdpersoon Martijn Neggers, een medewerker in een kantoorboekhandel in Valkenswaard, besluit op een dag het kleine Brabantse dorp te verruilen voor het iets grotere Tilburg. Vol goede moed gaat hij op zoek naar zijn dromen en een Grootsch Leven. Maar al snel blijkt dat het leven niet op zoek is naar hem. Pas als hij oud is en er niets meer aan te doen is, realiseert hij zich dat het leven ......

INFORMATIE

AUTEUR
Martijn Neggers
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
De mensen die achterbleven.pdf

OMSCHRIJVING

Hoofdpersoon Martijn Neggers, een medewerker in een kantoorboekhandel in Valkenswaard, besluit op een dag het kleine Brabantse dorp te verruilen voor het iets grotere Tilburg. Vol goede moed gaat hij op zoek naar zijn dromen en een Grootsch Leven. Maar al snel blijkt dat het leven niet op zoek is naar hem. Pas als hij oud is en er niets meer aan te doen is, realiseert hij zich dat het leven hem niets heeft gebracht. Niets.Hij besluit angstvallig zijn leven nog eens in detail de revue te laten passeren, hopend dat hij ergens iets over het hoofd heeft gezien, zich iets of iemand te herinneren die de moeite van het leven waard was.De mensen die achterbleven is een semi-autobiografische zoektocht naar glorie en succes, die onze held op een heleboel plekken brengt, behalve daar waar hij wil komen.

Wil je het boek lezen?De mensen die achterbleven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn Neggers. Lezen De mensen die achterbleven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN