Groeien doe je samen

Groeien doe je samen - Albert Janssens | Fthsonline.com

...Groeien Doe Je Samen! een hoop lol heeft, zich veilig voelt en met veel plezier naar de opvang komt ... Groeien doe je samen - PDF ... . BSO Groeien Doe Je Samen! is een fijn en passend alternatief. Een veilige plek waar uw kind zich op eigen tempo en eigen wijze kan ontwikkelen en zijn talenten kan ontdekken. Het doel binnen de BSO is om op een leuke en zinvolle manier vrije tijd te besteden, en de sociaal emotionele vaardigheden van de kinderen te vergroten. Groeien doe je samen. Groeien is groter worden. Van baby tot peuter, van kleuter tot jongvolwasse ... bol.com | Groeien doe je samen (ebook), Albert Janssens ... ... . Groeien doe je samen. Groeien is groter worden. Van baby tot peuter, van kleuter tot jongvolwassene. Je groeit als mens, maar ook als ouder, als opvoeder. Een flinke uitdaging die zeker niet altijd makkelijk is. Weet daarom dat Yunio er is om jou te helpen. Je hoeft het niet alleen te doen; groeien doe je samen. Praktijk Groeien doe je Zelf gaat samen met jou kijken hoe jij goed voor jezelf kan zorgen. Er is er namelijk maar één die kan voelen wat goed is voor jou ..... en die ene, dat ben jij! Samen gaan we kijken waar jij tegenaan loopt en hoe je dat voor jezelf kan veranderen. Groeien doe je samen vertrekt vanuit het onvoorwaardelijk geloof dat iedereen onbeperkte mogelijkheden heeft om zich te ontwikkelen. Cruciaal hierbij is het concept 'wederkerigheid': zowel kinderen als ouders groeien namelijk door in...

INFORMATIE

AUTEUR
Albert Janssens
DIMENSIE
12,67 MB
BESTANDSNAAM
Groeien doe je samen.pdf

OMSCHRIJVING

Kleine kinderen worden niet vanzelf groot. Er is veel tijd, liefde enwederzijds vertrouwen nodig om uit te groeien tot een warme, zelfstandigeen sterke volwassene. Maar hoe pak je dat concreet aan?Hoe communiceer je het best op maat van je kind? Waarom zijnkleine frustraties bij je kind niet noodzakelijk slecht? En hoe kun jede omgeving van je kind aanpassen aan zijn of haar noden?In dit basisboek tonen Albert Janssens en Emiel van Doorn vanuitalledaagse situaties hoe je op een natuurlijke en speelse manier deontwikkeling van je kind het best kunt stimuleren. Groeien doe jesamen vertrekt vanuit het onvoorwaardelijke geloof dat iedereenonbeperkte mogelijkheden heeft om zich te ontwikkelen. Cruciaalhierbij is het concept 'wederkerigheid': zowel kinderen als oudersgroeien namelijk door interactie.Dankzij de vele tips, oefeningen en voorbeelden kunnen ouders, leerkrachtenen begeleiders de theorie ook zelf gemakkelijk in praktijkbrengen.Albert Janssens is de oprichter van het Centrum voor het Stimulerenvan het Mediërend Opvoeden en Onderwijzen (CeSMOO). Emiel vanDoorn leidt StiBCO (de Stichting ter Bevordering van de CognitieveOntwikkeling). Hun missie is het bevorderen van de cognitieve, sociale,emotionele en affectieve ontwikkeling door een mediërende opvoeding,en dit binnen gezin, kinderopvang, onderwijs en begeleiding.

Wil je het boek lezen?Groeien doe je samen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Janssens. Lezen Groeien doe je samen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN