Horen Lezen & Spelen deel 1 voor Bariton / Euphonium (G-sleutel) (Boek met Cd)

Horen Lezen & Spelen deel 1 voor Bariton / Euphonium (G-sleutel) (Boek met Cd) - J.J.P. Kastelein | Fthsonline.com

... & Spelen deel 2 voor Trombone (G-sleutel) (Boek met Cd) 1e druk is een boek van J ... Bariton / Euphonium Archieven - Muziekcentrum Van Gorp ... .J.P. Kastelein. ISBN 9789043109079 Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. De Haske Horen, Lezen & Spelen- Bariton Euphonium 2 lesboek . Uitgeverij 'De Haske' heeft een tweede deel voor bariton en euphonium uitgebracht voor iedereen die nog meer wil leren spelen op deze prachtige instrumenten. Wederom geleverd met meespeel-CD. Horen Lezen & Spelen 1 Bariton / Euphonium TC ... Horen Lezen & Spelen 3 Bariton/Euphonium TC - Bladmuziekplus ... . Wederom geleverd met meespeel-CD. Horen Lezen & Spelen 1 Bariton / Euphonium TC (Vioolsleutel G-Sleutel) ... De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier. In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. De Haske Horen, Lezen & Spelen- Bariton Euphonium 2 lesboek Artikelnr: 9000-0006-2511 Garantietermijn: Op dit product krijg je alleen garantie op fabrieksfouten. Algemeen. Na het leren van de absolute basis willen veel muziekleerlingen nog verder met het spelen van een instrument. Horen Lezen Spelen bestaat uit drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel muziekonderwijs. Deze lesmethode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. In elk deel van Horen Lezen Spelen vind je gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden....

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.P. Kastelein
DIMENSIE
8,86 MB
BESTANDSNAAM
Horen Lezen & Spelen deel 1 voor Bariton / Euphonium (G-sleutel) (Boek met Cd).pdf

OMSCHRIJVING

Horen Lezen & Spelen deel 1 voor Bariton / Euphonium (G-sleutel) (Boek met Cd) 1e druk is een boek van J.J.P. Kastelein uitgegeven bij Hal Leonard. ISBN 9789043104548 Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. Elk boek staat boordevol gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier.In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. In deel 1 komen de notenwaarden tot achtsten in een beperkte omvang aan de orde, evenals een aantal voortekens. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de belangrijkste hulpgrepen. De geschiedenis van het instrument staat beschreven op een speciale bladzijde met fraaie illustraties.In deel 2 staat - naast een ritmische uitbreiding naar zestiende noten en de introductie tot de 6/8 maatsoort - een chromatische toonuitbreiding op het programma. Verder belicht elk boek speeltechnieken en oefeningen die zijn toegespitst op het betreffende instrument. Een bladzijde met nieuwe informatie over het instrument is weer een waardevol extraatje. In deel 3 komt het spelen van talrijke stukken op de eerste plaats, maar ook nieuwe toonladders en intervallen komen aan de orde, evenals Theodor Tonleiter's uitleg over majeur- en mineurtoonsoorten. De leerlingen leren improviseren over een akkoordenschema. Verder bevat deel 3 ritmische uitbouw tot de meest voorkomende en gebruikte combinaties van notenwaarden. Interessante wetenswaardigheden over de bouw van het instrument komen op een speciale bladzijde aan bod.

Wil je het boek lezen?Horen Lezen & Spelen deel 1 voor Bariton / Euphonium (G-sleutel) (Boek met Cd) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.P. Kastelein. Lezen Horen Lezen & Spelen deel 1 voor Bariton / Euphonium (G-sleutel) (Boek met Cd) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN