Kring van spionnen

Kring van spionnen - White, Roseanna M. | Fthsonline.com

...rgen ruimte onder haar huis. De KGC is […] Get this from a library! Kring van spionnen ... Kring van spionnen | White, Roseanna M. | Boeken | Kameel.nl ... . [Roseanna M White; Annet N Landon-Medendorp] -- Een jonge vrouw met een fotografisch geheugen raakt tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog betrokken bij een spionagenetwerk. Roseanna M. White Kring van spionnen. Gedrukt boek . Een jonge vrouw met een fotografisch geheugen raakt tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog betrokken bij een spionagenetwerk. Genre Historische roman, Fictie, Protestants milieu, Romantische verhalen Onderwerpen ... Kring van spionnen - bibliotheek.nl ... . Genre Historische roman, Fictie, Protestants milieu, Romantische verhalen Onderwerpen Kring van spionnen van Roseanna M White voor €22.50 - 1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk dat haar familie al enkele generaties doet. Zonder dat ze het zelf weet, komen de 'Knights of the Golden... Kring van spionnen door White, Roseanna M., EAN 9789064512247. Toggle navigation. Home; Boekshop. Boeken. Bijbels. HSV - Herziene Statenvertaling; NBV - Nieuwe Bijbelvertaling Kring van spionnen. Auteur/artiest: White, Roseanna M. Serie: De Culper Ring. 1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de ... Lees meer. Schrijf een review. ISBN: 9789064512247. Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lang werd gedacht dat er weinig tot geen vrouwelijke spionnen zijn geweest in de geschiedenis. Maar niets blijkt minder waar. In haar boek Invisible Agents reconstrueert Nadine Akkerman de verhalen van de vele Britse vrouwen die spioneerden in de 17e eeuw. Kring van spionnen; Terug naar overzicht. Kring van spionnen. Bestelnummer: 9789064512247: Categorie: Fictie: Samenvatting 1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk dat haar familie al enkele generaties doet. Kring van spionnen White, Roseanna M. € 22,50. Kring van spionnen. Auteur: White, Roseanna M. Prijs: € 22,50. 1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk ... Meer informatie. KRING VAN SPIONNEN Reviews (0) 1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk dat haar familie al enkele generaties doet. Zonder dat ze het zelf weet, ... Op de laatste donderdag van maart werd bij Zierikzee traditioneel het Oosterscheldekreeftseizoen geopend. De aanwezige genodigden inclusief pers konden even kletsen onder het genot van een kop koffie en een Zeeuwse Bolus in de Premierlounge van Krijn Verwijs Yerseke B.V. De voorzitter van de St. Promotie Oosterscheldekreeft, de heer Luit Ezinga, opende de dag met...

INFORMATIE

AUTEUR
White, Roseanna M.
DIMENSIE
4,73 MB
BESTANDSNAAM
Kring van spionnen.pdf

OMSCHRIJVING

1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk dat haar familie al enkele generaties doet. Zonder dat ze het zelf weet, komen de 'Knights of the Golden Circle' samen in een verborgen ruimte onder haar huis. De KGC is een geheim zuidelijk genootschap dat de noordelijke Unie, waarvoor haar broer zijn leven gaf, wil vernietigen. Mariëtta vertrouwde haar overleden man en zijn broer volledig, maar wanneer ze geconfronteerd wordt met hun geheimen, staat haar hele wereld op zijn kop. Kan ze dat rechtzetten door iemand die voor de Unie de KGC infiltreert, in bescherming te nemen?Slade Osborne, geheim agent voor Pinkerton, is vastbesloten al het mogelijke in het werk te stellen om de strijd tussen Noord en Zuid te beëndigen. Wanneer hij doordringt tot dit geheime genootschap, is hij niet alleen geïntrigeerd door hun werkwijze, maar vooral door de mooie vrouw die het hulpje lijkt te zijn van hun nieuwe leider, maar die toch ook zo veel meer is...Durven ze elkaar in al deze verwikkelingen te vertrouwen? Zal hun gemeenschappelijke geloof hen dragen? En kunnen Mari en Slade de vijand lang genoeg tegenwerken tot hun geliefde land weer herenigd wordt?

Wil je het boek lezen?Kring van spionnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur White, Roseanna M.. Lezen Kring van spionnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN