Plantage d'amour

Plantage d'amour - Clark Accord | Fthsonline.com

...Clark Accord een dimensie toevoegen aan het beeld van de Surinaamse slavernij ... Plantage d'Amour - bibliotheek.nl ... . Helaas heeft hij niet de kans gekregen om zijn grootse roman te voltooien. Desondanks vormen de nagelaten hoofdstukken, notities en aantekeningen tezamen een uniek document van een uniek schrijver; een ode aan zijn geboorteland en aan ... 9789038893723 - Plantage d Amour door Clark Accord.. Een Surinaamse liefdesgeschiedenis en familiekroniekMet Plantage d Amour wilde Clark Accord een dimensie toevoegen aan het beeld van de Surinaamse slavernij. Helaas heeft hij niet de kans gekregen om .. Plantage d Amour direct en een ... Plantage d'Amour (Book, 2011) [WorldCat.org] ... . Helaas heeft hij niet de kans gekregen om .. Plantage d Amour direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. PLANTAGE D'AMOUR Clark Accord. ROMAN. Kenneth Campbell is al zeventwintig jaar niet in Suriname geweest. Nu zijn relatie is stukgelopen omdat zijn vriendin geen kinderen van hem wil, acht hij de tijd rijp om terug te gaan. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 7,23 MB BESTANDSNAAM Plantage d Amour.pdf PUBLICEER DATUM april 2011 SCHRIJVER Clark Accord ISBN 9789038893723 Een Surinaamse liefdesgeschiedenis en familiekroniek Met Plantage d Amour wilde Clark Accord een dimensie toevoegen aan het beeld van de Surinaamse slavernij. Helaas heeft hij niet de kans gekregen om zijn grootse roman te voltooien. Desondanks vormen de nagelaten hoofdstukken, notities en aantekeningen tezamen een uniek document van een uniek schr Vergelijken - Plantage d'amour - eBook (9038893736) (Clark Accord) ISBN: 9789038893730 - Het eBook Plantage d'amour (9038893736) geschreven door Clark Accord bestel je op bruna.nl! Een Surinaamse liefdesgeschiedenis en familiekroniek Met Plantage d… Auteur: Clark Accord Nederlands 320 pagina's Nijgh & Van Ditmar oktober 2011 SamenvattingEen Surinaamse liefdesgeschiedenis en familiekroniekMet Plantage d Amour wilde... Plantage d'amour (e-boek) door Clark Accord, EAN 9789038893730. Een Surinaamse liefdesgeschiedenis en familiekroniek Met Plantage d Amour wilde Clark Accord een dimensie toevoegen aan het beeld van de Surinaamse slavernij. Helaas heeft hij niet de kans gekregen om zijn grootse roman te voltooien. Desondanks vormen de nagelaten hoofdstukken, notities en aantekeningen tezamen een uniek document van een uniek schr Plantage d'Amour - Clark Accord (2011) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Autobiografisch / Streek/Familie . 191 pagina's Eerste druk: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam (Nederland) Op de foodstrip langs de A9 ziet Kenneth Campbell zijn toekomst aan duigen vallen. Zijn Nederlandse vriendin Pleunie wil geen kind van ... Een Surinaamse liefdesgeschiedenis en familiekroniek Met Plantage d Amour wilde Clark Accord een dimensie toevoegen aan het beeld van de Surinaamse slavernij. Helaas heeft hij niet de kans gekregen om zijn grootse roman te voltooien....

INFORMATIE

AUTEUR
Clark Accord
DIMENSIE
10,47 MB
BESTANDSNAAM
Plantage d'amour.pdf

OMSCHRIJVING

Een Surinaamse liefdesgeschiedenis en familiekroniekMet Plantage d’Amour wilde Clark Accord een dimensie toevoegen aan het beeld van de Surinaamse slavernij. Helaas heeft hij niet de kans gekregen om zijn grootse roman te voltooien. Desondanks vormen de nagelaten hoofdstukken, notities en aantekeningen tezamen een uniek document van een uniek schrijver; een ode aan zijn geboorteland en aan zijn familie.Kenneth Campbell is al zevenentwintig jaar niet in Suriname geweest. Nu zijn relatie is stukgelopen omdat zijn vriendin geen kinderen van hem wil, acht hij de tijd rijp om terug te gaan. Kenneth vertrekt naar Suriname, naar het land van zijn wortels, naar Plantage Berlijn. Hier leert hij de exotische Nadira kennen, die met Kenneth de geheimen van zijn familie ontrafelt. Niet alleen Nadira’s schoonheid blijkt onweerstaanbaar, maar ook de drang zijn bloedlijn voortzetten en het roemrijke plantageverleden van zijn familie te doen herleven.

Wil je het boek lezen?Plantage d'amour in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clark Accord. Lezen Plantage d'amour Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN