De werkelijkheid van slapen en dromen

De werkelijkheid van slapen en dromen - Tenzin Wangyal Rinpoche | Fthsonline.com

...dens je slaap niet oefent, als je elke nacht weer op drift raakt, hoe zul je dan nog ... Dromen | Iedereen droomt - slaap nodig ... ... De werkelijkheid van slapen en dromen van Tenzin Wangyal Rinpoche kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789056700973. Maar tussen droom en werkelijkheid staan wetten in de weg en praktische bezwaren en ook weemoedigheid die niemand kan verklaren en die des avonds komt wanneer men slapen gaat. Martin Luther King Amerikaans predikant 1929-1968 Een normale droom is vaak levens ... Droom - Wikipedia ... . Martin Luther King Amerikaans predikant 1929-1968 Een normale droom is vaak levensecht en je twijfelt op dat moment niet aan de werkelijkheid. ... De eerste vier fasen hiervan bestaan uit de zogenaamde non-REM slaap en de vijfde fase wordt ook wel de REM slaap genoemd. REM staat voor: ... Het verschil hierin is dat dromen tijdens een van de eerste vier fasen meestal niet worden onthouden. De oefeningen leiden tot een groter gevoel van welbevinden en vrijheid, zowel als ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tenzin Wangyal Rinpoche
DIMENSIE
10,79 MB
BESTANDSNAAM
De werkelijkheid van slapen en dromen.pdf

OMSCHRIJVING

Als je tijdens je slaap niet oefent, als je elke nacht weer op drift raakt, hoe zul je dan nog waakzaam kunnen als de dood zich aandient? Zij De wijze waarop je droomt, zegt veel over hóe het je bij je sterven zal vergaan. Je ervaringen tijdens je slaap vertellen of je al dan niet werkelijk wakker bent.In dit boek worden gedetailleerde instructies gegeven voor droomyoga en de daarbij behorende basisoefeningen voor overdag. In de Tibétaanse traditie is het vermogen tot helder dromen geen doel op zichzelf maar meer een aanvulling op de oefenpraktijk om tot verlichting te komen. Na de yoga van het dromen volgt de yoga van het slapen, ook wel de yoga van het heldere licht genoemd. Deze is bestemd voor gevorderden en heeft ten doel om tijdens de slaap (wanneer het conceptuele denken en de, werking van de zintuigen wegvallen) volledig bij bewustzijn te blijven. Hoewel de meeste westerlingen dit niet eens voor mogelijk houden, is dit in de spirituele tradities van het Tibetaans boeddhisme en de Bön- religie een bekende praktijk. De oefeningen leiden tot een groter gevoel van welbevinden en vrijheid, zowel als we wakker zijn als in onze slaap. Zo onthult De Tibetaanse yoga van slapen en dromen een aantal krachtige methoden om verder' stappen te doen op het pad naar bevrijding.

Wil je het boek lezen?De werkelijkheid van slapen en dromen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tenzin Wangyal Rinpoche. Lezen De werkelijkheid van slapen en dromen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN