Spirituele verlichting?

Spirituele verlichting? - Jed McKenna | Fthsonline.com

...jke innerlijk zijn, dat zijn oorsprong in een goddelijke of andere transcendentie heeft, of in relatie staat tot een hogere werkelijkheid ... Privacyverklaring - Spirituele Verlichting ... . Spirituele verlichting is haast niet te bevatten als je zelf niet verlicht bent. Het gaat namelijk je verstand te boven. En dat is het hem nou juist. Meestal ben je heel druk met je gedachten, maar soms komt het voor dat je even helemaal niks denkt. Je bent dan nog steeds aanwezig en bewust, maar je hoofd is even stil. Contactformulier van Spirituele Verlichting voor vragen of afspraak maken Video: meditatie en spirituele verlichting 2 reacties Meditat ... Contact - Spirituele Verlichting ... . Contactformulier van Spirituele Verlichting voor vragen of afspraak maken Video: meditatie en spirituele verlichting 2 reacties Meditatie is zo wijd verspreid is heeft zoveel verschillende vormen en inhouden dat we het passend vonden om daar vandaag over te praten vanuit het perspectief van over te praten vanuit de gnostieke geestesschool. Spirituele Verlichting is eigenlijk een verkeerd begrip voor wat er oorspronkelijk mee bedoeld werd en het wordt op verschillende manieren uitgelegd waardoor eigenlijk niemand meer goed weet wat het is. In essentie is het zoiets als wakker worden en klaar zijn in dit leven. Het is werkelijk spiritueel ontwaken. De symptomen kunnen van allerlei aard zijn. Hieronder geven we een opsomming van een 40-tal Symptomen van spiritueel ontwaken die zich kunnen voordoen. Vervolgens zullen we een aantal zeer praktische adviezen meegeven waarmee je veel soepeler en gemakkelijker door de bewustzijnsshift heen kan bewegen. 1. Spirituele verlichting is niet een term die ik mooi vind. Überhaupt gebruik ik het begrip verlichting bijna niet. Het is gewoonweg niet vatbaar vanuit het perspectief van iemand die niet de bovengenoemde ervaring van verschuiving heeft gehad. Spirituele-Verlichting.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken. Spirituele-Verlichting.nl gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Als je spiritueel aan het ontwaken bent, kun je je knap eenzaam voelen. Je bevindt je in een transformatieproces en bent meer naar binnen gekeerd dan voorheen. Hierdoor voel je je minder aangetrokken door sociale aangelegenheden. Maar er is nog iets aan de hand. Spiritueel ontwaken is voor jouw gidsen het teken dat hun werk er op zit. 'Spirituele verlichting?, vergeet het maar!' door Jed McKenna - Onze prijs: €15,90 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Spiritueel Incorrecte Verlichting is het vervolg op Spirituele Verlichting? Vergeet het maar! Speelde het eerste deel zich af in McKenna's huis in Iowa, in dit deel vi...

INFORMATIE

AUTEUR
Jed McKenna
DIMENSIE
3,35 MB
BESTANDSNAAM
Spirituele verlichting?.pdf

OMSCHRIJVING

Jed McKenna verkocht wereldwijd meer dan een miljoen boeken. Nogaltijd weet niemand wie er achter zijn pseudoniem schuilgaat. McKenna isauteur van twee succesvolle trilogieën, die dankzij de humor, nuchterheid,onvergetelijke karakters en meeslepende stijl al jaren de status van undergroundklassiekers hebben. Spirituele Verlichting? Vergeet het maar! is hetboek waar het allemaal mee begon.'Dus, de reden waarom je al die dingen doet,' ik tel ze af op mijn vingers, 'mediteren,bidden, chanten, yoga, vegetarisch eten, darshans en satsangs bij verlichtemeesters bijwonen, geld geven aan Greenpeace, Amnesty International enFree Tibet, de spirituele klassiekers lezen, reinigingsoefeningen doen, geen seksenzovoort, de reden daarvoor is... ja, wat eigenlijk?''Nou ja, je weet wel, ik wil... spirituele, eh, verlichting.''Juist, dat is het dus? Je wilt verlicht worden? Dat is de allerbelangrijkste vraagdie er is. Waar ben je mee bezig? Waarom? Waar leidt dat naartoe?Als je dat weet, zal het je ook lukken...'Sarah is een van de bezoekers van het enorme landhuis in Iowa waar deverlichte leraar Jed leeft en lesgeeft. Als snel blijkt dat hij er een ander ideeover spiritualiteit op nahoudt dan de meeste leermeesters. Op hilarische enscherpzinnige wijze gaat hij in dialoog met zijn leerlingen en confronteerthen met de concepten en overtuigingen die ze altijd voor waar aan hebbengenomen. Tegelijkertijd laat hij met compassie en geduld zien waar hetvolgens hem dan wél om draait. Verlichting blijkt weinig te maken te hebbenmet wat de meeste mensen denken. En het is zeker niet zweverig of spiritueel.Het draait slechts om één radicaal inzicht.

Wil je het boek lezen?Spirituele verlichting? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jed McKenna. Lezen Spirituele verlichting? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN