Verloren mensen

Verloren mensen - Mirjam Rotenstreich | Fthsonline.com

...tale verliezen in mensenlevens wordt geschat op ongeveer 65 miljoen ... Over vertrouwen, achterdochtig zijn en mensen wantrouwen ... . Hieronder zijn ongeveer 50 miljoen burgerslachtoffers, inclusief ongeveer de twintig miljoen die tijdens de oorlog doodziek werden.De militaire slachtoffers komen uit op ongeveer 25 miljoen, inclusief de vijf miljoen die zijn gestorven in gevangenschap. Omgaan met verlies en verdriet. Wanneer je een heel dierbare persoon of ding verliest, kan het verdriet intens zijn. Droevige herinneringen, onbeantwoorde vragen en het verdriet zelf ... bol.com | Verloren mensen, Mirjam Rotenstreich ... ... . Droevige herinneringen, onbeantwoorde vragen en het verdriet zelf kunnen je achtervolgen. Je kunt zelfs het gevoel hebben... Bestel Verloren mensen van Mirjam Rotenstreich. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wanneer een kind zijn ouders verliest noemen wij hem of haar een wees. Maar… er is nog geen woord gevonden dat beschrijft hoe het moet zijn om je kind te verliezen! In de aanloop naar het schrijven van dit artikel komen in mijn gedachten heel wat mensen voorbij die een of soms meer kinderen verloren. Er bestaat voor sommige mensen een subtiel betekenisverschil tussen deze zinnen. Verloren hebben benadrukt de gebeurtenis van het verliezen, verloren zijn het resultaat ervan (verloren betekent dan 'kwijt'). Het werkwoord verliezen, waarvan verloren het voltooid deelwoord is, wordt van oudsher met hebben vervoegd. Verloren mensen is zonder twijfel een spannende roman. Met name naar het einde toe, wanneer duidelijk wordt waartoe Philip allemaal in staat is. Maar de manier van beschrijven, met onsamenhangende en soms ook absurde scènes die elkaar snel opvolgen, legt over alle gebeurtenissen een sluier van ongeloofwaardigheid. Ik wil zulke mensen ook niet meer in mijn nabijheid. Ze zijn volwassen en kunnen keuzes maken ongeacht wat ze meegemaakt hebben . En als iemand ervoor kiest anderen te belazeren en dan vervolgens achterdocht toont naar mensen dan ben ik volledig klaar met zulke mensen. Kijk eerst eens naar jezelf en werp jezelf aan een kritisch onderzoek. Verloren mensen. Abbi wil na de dood van haar ouders in het reine komen met de sporen die haar jeugd na liet en besluit de rust van Zwitserland op te zoeken. Ze huurt een villa in Lugano, een plaats uit haar jeugd, zo herinnerde ze zich, waar ze gelukkig was. Haar verhuurder, de eigenaardige Philip, doet alsof hij haar vaker heeft ontmoet. En dat niet alleen: hij voorziet ook gebeurtenissen in ... Ouderen worden vaker geconfronteerd met het verlies van mensen uit hun omgeving dan jongere mensen. Er wordt soms gedacht dat ouderen daardoor wel gewend zullen zijn aan het overlijden van dierbaren en dat ze er beter mee om kunnen gaan. Maar niets is minder waar. Ook voor mensen op oudere leeftijd is het verlies va...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Rotenstreich
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
Verloren mensen.pdf

OMSCHRIJVING

Abbi wil na het overlijden van haar ouders in het reine komen met haar moeizame jeugd. Ze huurt een villa in het Zwitserse Lugano, de plek waar ze tijdens vakanties als kind zo gelukkig leek. Maar het verblijf verloopt allerminst rustig. De eigenaardige verhuurder Philip intrigeert haar en bezorgt haar tegelijkertijd een onbehaaglijk gevoel. Hij voorziet gebeurtenissen. Abbi probeert hem te negeren, totdat enkele van zijn voorspellingen uitkomen en hij zelfs haar dood voorspelt.

Wil je het boek lezen?Verloren mensen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Rotenstreich. Lezen Verloren mensen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN