Vuurbom

Vuurbom - Harm de Jonge | Fthsonline.com

...Pub) Jimmie ligt in het ziekenhuis. Hij weet niet meer wat er precies gebeurd is ... Boeken | Harm de Jonge ... . Maar één ding is duidelijk: het is zijn schuld dat Bram dood is. Hij vertelt een ... Titel: Vuurbom Uitgeverij: Van Goor Jaartal: 2011 Bladzijden: 150 Genre: geen Leeftijd: 10+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je dit boek toch online wilt kopen doe dat dan via onderstaande link bij bol.com. Zo ondersteun je deze website. Of leen het (e)boek bij de bibliotheek in N ... Home - Vuurboom BV ... .com. Zo ondersteun je deze website. Of leen het (e)boek bij de bibliotheek in Nederland of in ... Harm de Jonge Vuurbom. de geschiedenis van een vriendschap. Grootletterboek . Jimmie (13) ligt in het ziekenhuis. Hij weet niet meer precies wat er gebeurd is, maar wel dat hij verantwoordelijk is voor de dood van zijn vriend Bram. Vanaf ca. 10 jaar. Genre Kinderboek, Fictie Onderwerpen Bestel Vuurbom van Harm de Jonge. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze Vuurbom bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Jimmie ligt in het ziekenhuis. Hij weet niet meer hoe hij gewond is geraakt. Vuurbom vond ik een heel spannend boek. Alleen al door de naam wou ik weten waar het over ging. Het boek ziet er ook mooi uit en dat nodigt uit tot lezen. Als je er eenmaal aan begint, wil je meer lezen om te weten hoe het verder gaat. Persoonlijk vind ik het boek meer voor jongens dan voor meisjes. Vuurbom van Harm de Jonge kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. E-book, ISBN 9789000305124. Vuurbom book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers. Jimmie ligt in het ziekenhuis. Hij weet niet meer wat er precies gebeurd is.... Lees „Vuurbom" door Harm de Jonge verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Jimmie ligt in het ziekenhuis. Hij weet niet meer wat er precies gebeurd is. Maar één ding is duidelijk: het is zijn sch......

INFORMATIE

AUTEUR
Harm de Jonge
DIMENSIE
10,35 MB
BESTANDSNAAM
Vuurbom.pdf

OMSCHRIJVING

Jimmie ligt in het ziekenhuis. Hij weet niet meer wat er precies gebeurd is. Maar één ding is duidelijk: het is zijn schuld dat Bram dood is. Hij vertelt een verpleegster over hun vriendschap, die zo vreselijk eindigde maar prachtig begon. Bram die alles durfde! Met wie hij de mooiste avonturen beleefde! Tot mensen de dupe werden van zijn experimenten. Langzaam wordt het Jimmie duidelijk dat Bram hem gebruikte. Dan herinnert hij zich ook weer die verschrikkelijke dag toen ze afscheid namen.Een spannend verhaal waarin geheimen en raadsels langzaam maar zeker worden ontrafeld.

Wil je het boek lezen?Vuurbom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harm de Jonge. Lezen Vuurbom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN