Zeeangst

Zeeangst - L.H. Wiener | Fthsonline.com

... De man van nu De palimpsesten Slow democracy Uitgevers Uitgeverij Pluim ... Athenaeum Boekhandel | Leesfragment Overzicht ... . Top 33. De ... Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Akkoord. Wij maken gebruik van cookies. Akkoord Een nachtelijk autoritje in de kimono van zijn buurvrouw, het zeemansgraf voor zijn poes Lolita, de intieme ontmoeting met een buizerd en de wroeging over de dood van een kortstondige minnares; dit is een kleine selectie van de onderwerpen in de nieuwe bundel van L.H. Wiener. VOOR MINIMAAL 20 UUR, ZONDER ZEE-ANGST Wij zijn Dierenklinie ... Zeeangst - L.H. Wiener | Geschiedeniswinkel ... .H. Wiener. VOOR MINIMAAL 20 UUR, ZONDER ZEE-ANGST Wij zijn Dierenkliniek Goes Wij, dat zijn Marten (dierenarts), Veroline en Christa (paraveterinairen). Met elkaar runnen we een goedlopende praktijk in Goes (logisch) en binnenkort ook in Middelburg. Wij houden met elkaar veel ballen in de lucht, maar we kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Het liefst ... Het is nog even wachten op zijn langverwachte scheepslogboek Zeeangst. Maar de 75ste verjaardag van meester-misantroop L.H. Wiener werd alvast luister bijgezet met de publicatie van De zoete ... angst voor de zee; angst voor de barbaren; angst voor de; Info over angst voor de angst. Resultaten van 8 zoekmachines! Web resultaten; Alle angsten en fobieën | Angstlijst.nl www.angstlijst.nl. Wanneer een bepaalde situatie u normaal gesproken geen angst mag inboezemen en u toch in paniek raakt, blokkeert of lichamelijke spanningsreacties ......

INFORMATIE

AUTEUR
L.H. Wiener
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
Zeeangst.pdf

OMSCHRIJVING

"Op 4 mei 1958, ik was toen dertien, heb ik op driehonderd meter voor de kust van Zandvoort, het verdrinkingsproces geheel ondergaan, al kwam het op enkele seconden na net nog niet tot "waterademhalen", een formulering van de dichter J.B. Charles. Deze traumatische gebeurtenis heeft de zee voor mij getransformeerd tot een vijand, die het op mij heeft voorzien en die ik vrezen moet, terwijl ik weet dat het niet zo is. En zo is zeezeilen voor mij een dualistische uitdaging geworden. Enerzijds zee kiezen en opgaan in de natuur, met alle existentiële diepgang van dien, en anderzijds het tarten van de dood. Niets minder dan dat. In dit laatste opzicht vallen schrijver en schipper samen tot de man die ik ben.' – L.H. WienerZeeangst is het nautische logboek van een schipper, die met zijn vriendin en hun poes een zeiltocht maakt langs de Engelse zuidkust en het eiland Wight, en tevens het scheepsjournaal van een schrijver die landinwaarts een waterglas whisky ledigt bij het graf van Malcolm Lowry en een saluut brengt aan Virginia Woolf.Zeeangst is een boek om in te verdrinken.

Wil je het boek lezen?Zeeangst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.H. Wiener. Lezen Zeeangst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN